Close

Μια αλλιώτικη πίτα με τόνο…….

Μια αλλιώτικη πίτα με τόνο.......
Μια πίτα πολύ διαφορετική…Γεμάτη τυριά,πατάτα και…..τόνο!

Εκτέλεση
Προθερμάνετε το φούρνο σε 200 βαθμούς
Βράζουμε τις πατάτες για  20 λεπτά, ή μέχρι να μαλακώσουν.Τις Στραγγίζουμε και τις μεταφέρουμε σε ένα μεγάλο μπολ. Προσθέτουμε το γάλα, το τυρί μοτσαρέλα,το γκούντα και 2 κουταλιές από το τυρί παρμεζάνα.Στο  μίξερ χτυπάμε τις πατάτες μέχρι να γίνει λείο το μείγμα. Στη συνέχεια, κτυπάμε τα αυγά τα προσθέτουμε στο μείγμα μας μαζί με τον τόνο,το  κρεμμύδι, τον μαϊντανό , αλάτι και το πιπέρι. Μεταφέρουμε το μείγμα σε λαδωμένο ταψί και  από πάνω καλύπτουμε με το υπόλοιπο τυρί παρμεζάνα.
Ψήνουμε στους 200 για 45 λεπτά μέχρι να ροδίσουν.