Κουλουρακια κανελας μουρλια!Απο τη Μπεσυ
Υλικα
1 ποτηρι του νερου αραβοσιτελαιο
1 ποτηρι του νερου ζαχαρη
1 ποτηρι του νερου χυμο πρτοκαλι
1 κ.γλ σοδα
2 κ.γλ κανελα
1 κ.γλ γαριφαλλο
1 φακελακι μπεικιν (20 γρ)
αλευρι για ολες τις χρησεις(οσο παρει) οταν το λεω αυτο,εννοω μεχρι να γινει λεια η ζυμη,να πλαθεται,να μη κολλαει στα χερια και να ξεκολλαει απο τα τοιχωματα του μπολ
Εκτελεση
Ανακατευουμε ολα τα υλικα σε ενα μπολ,με το χερι,δε θελει μιξερ.
Προθερμαινουμε το φουρνο στους 160 στον αερα. Βαζουμε λαδοκολλα στο ταψι και πλαθουμε οπως θελουμε η κοβουμε σχεδια με κου πατ.
Τα περναμε με λιγο νερο και πασπαλιζουμε λιγη καστανη ζαχαρη και κανελα,πατωντας να κολλησει. Ψηνουμε για 20′-25′,αναλογα το φουρνο.
Καλη Επιτυχια!
Η συνταγη ειναι απο τη Bessy Fringer
Ειδήσεις σήμερα
- Έπεσε ασανσέρ στο νοσοκομείο Παίδων Αγίας Σοφίας
- Άγιος Έρωτας: Αυτό το παιδί θα είναι η καταστροφή μας – Ο Παύλος προσπαθεί να πείσει την Χριστίνα να μην το κρατήσει
- Κλειστά σχολεία αύριο Πέμπτη (16/01) – Η Λίστα με τις περιοχές
- Άσπα Τσίνα: Πώς είναι σήμερα – Η συγκλονιστική αλλαγή στην εξωτερική της εμφάνιση
- Με δάκρυα στα μάτια ο Δημήτρης Αλεξάνδρου: Έχασα ό,τι πιο σημαντικό είχα στη ζωή μου – Η εξομολόγηση που ραγίζει καρδιές