Εαν δεν εχετε αλευρι που φουσκωνει μονο του μη σκατε!Σας εχουμε τη λυση!Tip για αλεύρι που φουσκώνει μόνο τουΥλικά
250 γραμμάρια αλεύρι για όλες τις χρήσεις
15 γραμμάρια μπέικιν πάουντερ
1 κουταλιά γλυκού αλάτι (5 γραμμάρια)
Εκτέλεση
Πως φτιάχνουμε αλεύρι που φουσκώνει μόνο του;
Για να φτιάξουμε αλεύρι που φουσκώνει μόνο του δεν έχουμε παρά να προσθέσουμε για κάθε 250 γραμμάρια κανονικό αλεύρι, ,15 γραμμάρια μπέικιν πάουντερ και 1 κουταλάκι (5 γραμμάρια) αλάτι. Από 0-1000 γραμμάρια αλεύρι η αναλογία του μπεικιν ειναι εως 20 γραμμάρια. Από 1000-2000 γραμμάρια αλεύρι το μπεικιν πάουντερ αντιστοιχεί σε 30 γραμμάρια.
Προσοχή στο μπεικιν πάουντερ αν είναι περισσότερο κάνει ακριβώς την αντίθετη δουλεία, δηλαδή το σφίγγει και δεν το αφήνει να φουσκώσει.
Ειδήσεις σήμερα
- Κύκλωμα προστασίας: Αυτός είναι ο πασίγνωστος γόης Έλληνας ηθοποιός
- Ανακαλείται μουστάρδα- Είναι ακατάλληλη και επικίνδυνη για την υγεία των καταναλωτών
- Κλειστά σχολεία αύριο Πέμπτη (16/01) – Η Λίστα με τις περιοχές
- Άσπα Τσίνα: Πώς είναι σήμερα – Η συγκλονιστική αλλαγή στην εξωτερική της εμφάνιση
- Η Γη της Ελιάς : Ο Στάθης εθίζεται άσχημα και τα χάνει όλα μαζί και την Ιουλία