Μία μους σοκολάτας που γίνεται σε 10 λεπτά και εντυπωσιάζει τους πάντες
Υλικά (υλικά για 2 μερίδες)
- 6 Ασπράδια Μαρέγκα
- 4 Κρόκοι
- 150γρ. Βούτυρο
- 250γρ. Κουβερτούρα (70% Κακάο)
- 100γρ. Μπισκότα της αρεσκείας μας
- 100γρ. Φουντούκια ή αμύγδαλα
Εκτέλεση
- Χτυπάμε πολύ καλά τα ασπράδια μέχρι να δημιουργηθεί μια ομοιόμορφη μαρέγκα.
- Λιώνουμε το βούτυρο μαζί με την κουβερτούρα σε χαμηλή θερμοκρασία. Αφού λιώσουν ρίχνουμε και τους κρόκους ανακατεύοντας συνέχεια.
- Μόλις το μείγμα γίνει χλιαρό, το ρίχνουμε σιγά σιγά στη μαρέγκα ανακατεύοντας με απαλές κινήσεις μέχρι να ενοποιηθεί.
- Θρυμματίζουμε τα μπισκότα μαζί με τους ξηρούς καρπούς.
- Βάζουμε στο μπολ μας μια κουταλιά μείγμα μπισκότου, δύο κουταλιές μους, ξανά μπισκότου, ξανά μους και στο τέλος πάλι μπισκότου.
Ειδήσεις σήμερα
- Έπεσε ασανσέρ στο νοσοκομείο Παίδων Αγίας Σοφίας
- Άγιος Έρωτας: Αυτό το παιδί θα είναι η καταστροφή μας – Ο Παύλος προσπαθεί να πείσει την Χριστίνα να μην το κρατήσει
- Κλειστά σχολεία αύριο Πέμπτη (16/01) – Η Λίστα με τις περιοχές
- Άσπα Τσίνα: Πώς είναι σήμερα – Η συγκλονιστική αλλαγή στην εξωτερική της εμφάνιση
- Με δάκρυα στα μάτια ο Δημήτρης Αλεξάνδρου: Έχασα ό,τι πιο σημαντικό είχα στη ζωή μου – Η εξομολόγηση που ραγίζει καρδιές