Close

ΠΡΟΣΟΧΗ: Να γιατί δεν κάνει να ψήνετε μέσα σε αλουμινόχαρτο!

ΠΡΟΣΟΧΗ: Να γιατί δεν κάνει να ψήνετε μέσα σε αλουμινόχαρτο!

Ξεχάστε τις πατάτες στη χόβολη και τη λιωμένη φέτα με ντομάτα στο αλουμινόχαρτο.
Όπως αναφέρεται στο έγκυρο επιστημονικό περιοδικό, όταν ανεβαίνει η θερμοκρασία, τότε απευλεθερώνεται αλουμίνιο και καταναλώνουμε το μέταλλο αυτό.

Αντίθετα δεν υπάρχει καμία βλαπτική επίδραση, αν τυλίγουμε τα κρύα φαγητά, το τοστ και τις υπόλοιπες τροφές. Γι’ αυτό από σήμερα προσοχή…