Αφράτο παγωτό βανίλια με σιρόπι σοκολάτας χωρίς παγωτομηχανή από την Ελένη Μακροδημήτρη
500γρ κρεμα γαλακτος με 35% λιπαρα
1 μεγαλο εβαπορε λαιτ
1 ζαχαρουχο
2 βανιλιες
1 σιροπι σοκολατας
Χτυπαμε καλα την κρεμα γαλακτος στο μιξερ μεχρι να στεκεται και μετα προσθετουμε το εβαπορε και χτυπαμε για 2′
Στη συνεχεια προσθετουμε το ζαχαρουχο και τις βανιλιες και χτυπαμε για αλλα 2′ . Βαζουμε το ενα τριτο απο το μειγμα μας σε αεροστεγες ταπερ μετα λιγο σιροπι σοκολατας,μειγμα,σιροπι σοκολατας μεχρι να τελειωσουν γαρνιροντας απο πανω με σιροπι και αφηνουμε να παγωσει τουλαχιστον 6 ωρες στην καταψυξη.
Ολα τα υλικα μας πρεπει να ειναι παγωμενα.
Ειδήσεις σήμερα
- Βέφα Αλεξιάδου : Η τραγική ζωή – Ο αλκοολικός πατέρας το ξύλο στη μητέρα της και ο θάνατος των παιδιών της που την ισοπέδωσε
- Ανακαλούνται πατατάκια – Βρέθηκαν κομμάτια γυαλιού
- 8+1 αστρολογικά φαινόμενα που θα επηρεάσουν ολόκληρο τον πλανήτη το 2025
- Σκότωσε τους γονείς και τον αδελφό του και κρατούσε ομήρους δύο μικρά παιδιά
- Μαλλιά Δεκεμβρίου 2024: Ιδέες για Hairstyles για να αποχαιρετήσεις τον παλιό χρόνο με στυλ