Πολλές φορές το κεικ μετά από δυο τρεις μέρες γίνεται σκληρό.Τι κάνουμε σε αυτη την περιπτωση το πεταμε?
Όχι βέβαια!
Το κόλπο για να κάνετε το μπαγιάτικο κέικ ξανά αφράτο!
Αναζωογονείστε το κέικ που εχει σκληρύνει βουτώντας το σε γάλα και ψήνοντάς το σε μέτρια φωτιά για πολύ λίγο!
Θα εκπλαγείτε!!!!!
Ειδήσεις σήμερα
- Στην Ευελπίδων η Ειρήνη Μουρτζούκου παίρνει τον δρόμο προς τον εισαγγελέα
- Ανάκληση σε μπισκότα – Εντοπίστηκαν μεταλλικά κομμάτια
- Ο Γιώργος Ζώλης μας δίνει την καλύτερη συνταγή για μελομακάρονα
- Η Γη της Ελιάς : Δεν θέλω να πληγωθείς – Ο Στάθης προσπαθεί να προστατέψει την Αριάδνη
- Η Γη της Ελιάς : Βασιλική και Αριάδνη γίνονται μια γροθιά ενάντια σε όλους