Πανεύκολη και πεντανόστιμη συνταγή για ζαμπονοτυρόπιτα με καταΐφι! Αξίζει να τη δοκιμάσετε!
Εκτέλεση
Χωρίζετε και απλώνετε το καταΐφι με τα δάχτυλα σας για να αφρατέψει. Τρίβετε σε χοντρό τρίφτη όλα τα τυριά, τα ανακατατεύετε σε ένα μπολ και προσθέτετε λίγο δυόσμο.
Βουτυρώνετε ένα ταψί, απλώνετε το μισό καταΐφι στον πάτο του, απλώνετε τα μισά τυριά και στρώνετε από πάνω το ζαμπόν. Πασπαλίζετε με το υπόλοιπο μείγμα τυριών. Σκέπάζετε την πίτα με το υπόλοιπο καταΐφι.
Λιώνετε σε ένα τηγανάκι το βούτυρο (προσοχή να μην κάψει) και το χτυπάτε καλά με τα αυγά και το γάλα. Περιχύνετε την πίτα με το μείγμα των αυγών – βουτύρου και ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180° C για 40′-45′ περίπου, μέχρι να ροδίσει η επιφάνεια.
πηγηhttps://www.icookgreek.com
Ειδήσεις σήμερα
- Κλειστά σχολεία αύριο Τρίτη (14/01) – Η Λίστα με τις περιοχές -συνεχής ενημέρωση
- Ειρήνη Μουρτζούκου: Ο μικρός Παναγιωτάκης έφυγε από στέρηση οξυγόνου – Τα νέα αποτελέσματα των ιστολογικών
- Πές μου το ζώδιο σου να σου πω ποιον Τοξικό άνθρωπο πρέπει να βγάλεις από τη ζωή σου το 2025
- Grand Hotel Επόμενα επεισόδια: 45, 46, 47
- Θολά τζάμια αυτοκινήτου από τη βροχή και το κρύο: Πως να τα ξεθολώσετε χωρίς να κινδυνεύσετε