Φτιάξε υπέροχο ψωμί με βασικό υλικό παγωτό βανίλια!
Θα χρειαστείς..
2 φλιτζάνια παγωτό βανίλια, ενάμιση φλιτζάνι αλεύρι που φουσκώνει μόνο του, μία κουταλιά της σούπας σπόρους παπαρούνας και χυμό από ένα λεμόνι.
Πώς να το κάνεις..
1. Προθέρμανε το φούρνο στους 180 βαθμούς Κελσίου. Βάλε ελαιόλαδο στο ταψάκι που θα το ψήσεις.
2. Σε ένα μεγάλο μπολ ανακάτεψε το παγωτό μέχρι να γίνει μαλακό. Πρόσθεσε το αλεύρι, τους σπόρους παπαρούνας και το χυμό λεμονιού και ανακάτεψε καλά μέχρι να γίνουν ένα ενιαίο μείγμα. Μετέφερε το μείγμα στο ταψάκι. Ψήσε για 42 με 48 λεπτά ή μέχρι να βγαίνει καθαρό ένα πηρούνι αν τρυπήσεις με αυτό το ψωμί.
3. Άφησέ το να κρυώσει για 10 λεπτά και βγάλ΄το από τη φόρμα. Μπορείς να το σερβίρεις και ζεστό και κρύο!
Ειδήσεις σήμερα
- Άγιος Έρωτας : Ο Παύλος καταστρέφει τον Κυριάκο
- Μαρινάδα για Χριστουγεννιάτικη γαλοπούλα ή κοτόπουλο
- Η Γη της Ελιάς : Δύσκολο το μέλλον της Ασπασίας με τον Δημοσθένη
- Grand Hotel : Ο Ρήγας αποπειράται να την σκοτώσει-Βγαίνουν στην φόρα τα μυστικά του
- Εύκολα και Festive Χτενίσματα για Μπούκλες σε Μεσαία Μαλλιά για τις Γιορτές