Υπέροχη συνταγή με πολύ αγαπημένο περιπτερογλυκάκι….Τα παιδιά (και όχι μόνο) θα ξετρελαθούν
Εκτέλεση
Βάζουμε το γάλα φουντουκιού με τη ζάχαρη και το σιμιγδάλι σε ένα κατσαρολάκι και τα βάζουμε σε χαμηλή φωτιά.
Αφήνουμε το μείγμα να πάρει μια βράση και προσθέτουμε την τριμμένη καρύδα.
Ανακατεύουμε πολύ καλά, αποσύρουμε από τη φωτιά κι αφήνουμε το μείγμα να κρυώσει.
Έπειτα σχηματίζουμε μακρόστενα τουβλάκια, περίπου 10, και τα αφήνουμε κι αυτά να στερεοποιηθούν.
Λιώνουμε τη σοκολάτα σε μπεν μαρί μαζί με το λάδι.
Παίρνουμε τις μπάρες καρύδας μία μία και τις βυθίζουμε μέσα στη λιωμένη σοκολάτα.
Έπειτα τις τοποθετούμε σε ένα αλουμινόχαρτο ή άλλη καθαρή επιφάνεια να κρυώσουν και να στερεοποιηθεί η επικάλυψη σοκολάτας.
Αν μας περισσέψει λιωμένη σοκολάτα, ξαναβυθίζουμε τις μπάρες, αφού στεγνώσει η πρώτη στρώση ή κάνουμε σχέδια από πάνω.
Έτοιμααα…
Καλή απόλαυση (αν και είμαι σίγουρος γι’αυτό) !!!