Χαλβάς με σιμιγδάκι (1 μονάδα)
Υλικά
2 ΚΟΥΠΕΣ ΣΙΜΙΓΔΑΛΙ
200gr ΦΡΟΥΚΤΟΖΗ
ΧΥΜΟ ΑΠΟ 1 ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ
ΚΑΝΕΛΑ
5,5 ΦΛΥΤΖΑΝΙΑ ΝΕΡΟ
Εκτέλεση
Σε αντικολλητικό σκεύος καίμε το σιμιγδάλι μέχρι να πάρει χρώμα,Για το σιρόπι βάζουμε τη φρουκτόζη, ρίχνουμε το νεράκι, το χυμό από το πορτοκάλι, κανέλα μπορείτε να βάλετε και λίγο γαρύφαλλο σκόνη ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΑΝΑΚΑΤΕΎΟΥΜΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΘΩΣ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΙΜΙΓΔΑΛΙ
Ειδήσεις σήμερα
- Φως στο Τούνελ – Αμαλιάδα :Το ηχητικό ντοκουμέντο με την Μουρτζουκου στα όρια της τρέλας που σόκαρε όλη την Ελλάδα
- Κώστας Λεφάκης: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 04/11/2024 ως 10/11/2024 για όλα τα ζώδια
- Νεύτωνας : Η ανατριχιαστική προφητεία του 1704 για το τέλος του κόσμου
- Καταγγελία για ιερέα : Ντυνόταν με γυναικεία ρούχα και έβγαινε έξω
- Ο Τιμωρός επόμενα επεισόδια : 14, 15