XAΛΒΑΣ ΣΙΜΙΓΔΑΛΕΝΙΟΣ ΜΕ ΑΜΥΓΔΑΛΑ ΚΑΙ ΣΟΚΟΛΑΤΑ..!
Εκτελεση
Σε κατσαρολα βραζουμε το νερο ζαχαρη και κανελα για 5 λεπτα….!! Σε τηγανι ριχνουμε την μαργαρινη και καβουρδιζουμε το σιμιγδαλι μεχρι να παρει ενα ωραιο χρωμα συμπληρωνουμε και τα αμυγδαλα μας και ανακατευουμε…!!
Ριχνουμε σιγα σιγα το σιμιγδαλι μεσα στο ζεστο σιροπι βαζουμε την κατσαρολα στην φωτια και ανακατευουμε μεχρι να φουσκωσει το σιμιγδαλι και να αποροφησει ολο το υγρο,θα καταλαβετε οτι ο χαλβας ειναι ετοιμος οταν ξεκολλαει απο το κουταλι αφηνοντας το καθαρο..Τον βαζουμε σε φορμα η σε ατομικα φορμακια,πασπαλιζουμε αν θελουμε με εχτρα αμυγδαλο και κανελα η με σοκολατα!!!
Ειδήσεις σήμερα
- Νεκρό 10χρονο παιδί ξαφνικά από ανακοπή
- Οι 7 σειρές που τελειώνουν οριστικά τον Δεκέμβριο – Ποιες τις αντικαθιστούν
- Ντύσιμο Δεκέμβριου 2024: 15 festive ιδέες από την δουλειά μέχρι το ρεβεγιόν
- Αμαλιάδα : Ραγδαίες εξελίξεις – Συνελήφθη η Ειρήνη Μουρτζούκου – Βίντεο από τη σύλληψη
- Νεκρό 10χρονο παιδί ξαφνικά από ανακοπή