Χανιώτικα καλιτσούνια με μυζήθρα και φέτα έφτιαξα απόψε….ελάτε να πιούμε μια ρακή ?
Ζυμάρι
2 κούπες νερό
1 φλιτζανάκι ελαιόλαδο
1 φλιτζανάκι ρακί
Μισό περίπου γιαούρτι
1 κιλό αλεύρι
1 κ.γ. αλάτι
Δείτε ακομα Υπέροχα Κοτομπουρεκάκια
Γέμιση
1 κιλό μυζήθρα φρέσκια
Ένα τέταρτο φέτα
Λίγο δυόσμο ψιλοκομμένο
Πιπέρι
Ζυμώνουμε το ζυμάρι και το αφήνουμε να ξεκουραστεί… Ανοίγουμε το φύλλο σε μηχανή και κόβουμε τετράγωνα κομμάτια… Βάζουμε στο κέντρο μία κουταλιά μίγμα μυζήθρας, βρέχουμε γύρω-γύρω το ζυμάρι και κλείνουμε σαν φάκελο… Αραιώνουμε 1 κρόκο αυγού με λίγο νερό τα βγάζουμε και ρίχνουμε σουσάμι… Τα ψήνουμε στους 180 βαθμούς για μισή ώρα περίπου…✓ καλές απόκριες να περάσουμε και καλά κούλουμα!!!!
Απο τη καταπληκτική μαγείρισσα Marina Hatzidaki