Συνταγή για χοιρινά φιλετάκια με μαύρο ρύζι και λευκή paper sause από τον Δημήτρη Μιχαηλίδη για το μεσημεριανό όλης της οικογένειας στο Κυριακάτικο τραπέζι και όχι μόνο.
- ρυζι 200 γραμμάρια μαύρο
- ζωμό λαχανικών 1 κύβος
- αλατι Κατά βούληση
- ελαιολαδο 3-4 κουταλιές της σούπας έξτρα παρθένο
Υλικά
- σαλτσα Κατά βούληση πιπεριού
Για το γαρνίρισμα
Χοιρινό με κάρυ μανιτάρια και ρύζι
Ο Δημήτρης Μιχαηλίδης σήμερα θα μας δείξει μία νόστιμη και εύκολη συνταγή για χοιρινά φιλετάκια με μαύρο ρύζι και paper sause. Είναι ένα πιάτο πανδαισία γεύσεων και χρωμάτων που θα κλέψει τις εντυπώσεις στο Κυριακάτικο τραπέζι ή σε ένα επίσημο τραπέζι.
Δείτε παρακάτω την εκτέλεση για τα χοιρινά φιλετάκια με paper sause και μαύρο ρύζι:
Εκτέλεση
Σε μια κατσαρόλα σε δυνατή φωτιά βάζουμε μπόλικο νερό να βράσει. Προσθέτουμε αλάτι, ελαιόλαδο, έναν κύβο ζωμό λαχανικών και περιμένουμε μέχρι να αρχίσει να βράζει. Μόλις βράσει το νερό, προσθέτουμε το ρύζι και βράζουμε για περίπου 20 λεπτά.
Χοιρινές μπριζόλες στη κατσαρόλα
Λαδώνουμε τα φιλέτα, αλατοπιπερώνουμε και ψήνουμε σε ένα τηγάνι σε δυνατή φωτιά μέχρι να πάρουν χρώμα και από τις δύο πλευρές. Σουρώνουμε το ρύζι, το βάζουμε σε ένα πιάτο, από πάνω τα φιλέτα και τελειώνουμε με την άσπρη σώς πιπεριών.
Δείτε την συνταγή αναλυτικά στο παρακάτω βίντεο:
Όλες οι λαχταριστές συνταγές μας
Επιμέλεια κειμένου συνταγής: daddy-cool.gr