Χοίρινες ζουμερές πανσετες μαριναρισμένες στο φούρνο με μπύρα, θυμάρι,μουστάρδα και δεντρολίβανο.
YΛΙΚΑ & ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
1 – 1/2 κιλό Πανσέτες
1 μπύρα
2 κ. σ. μουστάρδα απαλή
Θυμάρι
Δεντρολίβανο
Αλάτι – πιπέρι – ρίγανη
Δείτε ακόμη: Μια εύκολη και νόστιμη συνταγή που κάνει το χοιρινό λουκούμι
Ανακατεύουμε τά υλικά γιά τήν μαρινάδα καί περιχύνουμε τίς πανσετούλες μας, αφού τίς πλύνουμε πρώτα καλά.
Αφήνουμε στό ψυγείο γιά τουλάχιστον ένα βράδυ. Προθερμαίνουμε τό φούρνο μας στούς 200οC στό γκρίλ. Αφαιρούμε από τήν μαρινάδα τίς πανσέτες, καρυκεύουμε μέ αλάτι, πιπέρι & ρίγανη καί τίς τοποθετούμε σέ ταψάκι μέ λαδόκολλα ή στή σχάρα τού φούρνου.
Ψήνουμε μέχρι νά ροδίσουν από τήν μία πλευρά, τίς γυρνάμε καί αφήνουμε νά ροδίσουν καί από τήν άλλη.
Ψήνουμε συνολικά γιά περίπου 30 λεπτά.
Δείτε ακόμη: Φρικασέ χοιρινό με σπανάκι, μαρούλι και πράσο
ΚΑΛΗ ΟΡΕΞΗ … ! ! !
Δείτε ακόμη: Απολαυστικές χοιρινές μπριζόλες μαριναρισμένες με πορτοκάλι