Χοιρινή σπάλα με πατάτες, δενδρολίβανο και άρωμα πορτοκάλι, μια απλή αλλά πολύ νόστιμη συνταγή. Σήμερα θα φτιάξουμε την κλασική συνταγή για χοιρινό με πατάτες στον φούρνο με μερικές πινελιές από πορτοκάλι, φρέσκια ρίγανη, δενδρολίβανο και σκόρδο που ο συνδυασμός τους θα απογειώσει γευστικά το πιάτο μας.
Ένα εύκολο φαγητό που χρειάζεται μόνο λίγη υπομονή αφού πρέπει να σιγοψηθεί μέσα στον χυμό του πορτοκαλιού για να λιώνει το κρέας στο στόμα και οι πατατούλες να γίνουν μαλακές και μελωμένες.
Αυτό το φαγητό είναι ιδανικό για το Κυριακάτικο τραπέζι ή για κάποιο βραδάκι παρέα με φίλους. Φτιάξτε την συνταγή αυτή και να είστε σίγουρες ότι θα ικανοποιήσει ακόμα και τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο.
Εκτέλεση
Βάζουμε όλα τα υλικά μαζί με το κρέας τα ανακατεύουμε, προσθέτουμε λίγο νερό και ψήνουμε στο φούρνο μέχρι να γίνει το φαγητό μας!
Συνταγή/Εκτέλεση/Φωτογραφία από την Gogo Samiou
Ειδήσεις σήμερα
- Δεν στεγνώνουν τα ρούχα : Το κόλπο με το μπουκάλι θα μειώσει το χρόνο στεγνώματος στο μισό
- Βασίλης Καλογήρου: Ραγδαίες εξελίξεις με την υπόθεση- Ο Τσούκαλης φεύγει εκτάκτως για Λάρισα
- Νέο Εκτακτο Δελτίο καιρού από την ΕΜΥ: Ραγδαία πτώση της θερμοκρασίας και χιόνια
- Μενού εβδομάδας από 13/1/24 έως 19/01/25
- Ανακαλείται ελληνικό τυρί – Εντοπίστηκαν αυξημένα επίπεδα σε ορυκτέλαια