Για το ζυμάρι:
ένα ποτήρι χλιαρό νερό,
ένα φακελάκι μαγιά,
ένα κουταλάκι ζάχαρη,
ένα κουταλάκι αλάτι,
τρείς κουταλιές ελαιόλαδο
αλεύρι όσο πάρει να γίνει μια ζύμη μαλακή και αφράτη που να μην κολλάει στα χέρια(περίπου μισό κιλό).
Ζυμώνουμε και την αφήνουμε σε ζεστό μέρος να φουσκώσει.
Σε ένα πιάτο ψιλοκόβουμε ένα ματσάκι άνηθο φρέσκα κρεμμυδάκια μαζί με το πράσινο μέρος τους και αλατίζουμε.
Κόβουμε κομμάτια από το ζυμάρι μας σε αλευρωμένο πάγκο ανοίγουμε σε πιτάκι βάζουμε στη μέση ένα κουταλάκι από τη γέμιση το κλείνουμε κάνοντας μπαλάκι το πατάμε ανάμεσα στα χέρια μας να το κάνουμε πιτάκι και τηγανίζουμε!
Μπορούμε να προσθέσουμε και σπανάκι ,επίσης μπορούμε και να τα ψήσουμε !!
Ζουζουνιες-Eva Triantafilidou