Για το ζυμάρι:
ένα ποτήρι χλιαρό νερό,
ένα φακελάκι μαγιά,
ένα κουταλάκι ζάχαρη,
ένα κουταλάκι αλάτι,
τρείς κουταλιές ελαιόλαδο
αλεύρι όσο πάρει να γίνει μια ζύμη μαλακή και αφράτη που να μην κολλάει στα χέρια(περίπου μισό κιλό).
Ζυμώνουμε και την αφήνουμε σε ζεστό μέρος να φουσκώσει.
Σε ένα πιάτο ψιλοκόβουμε ένα ματσάκι άνηθο φρέσκα κρεμμυδάκια μαζί με το πράσινο μέρος τους και αλατίζουμε.
Κόβουμε κομμάτια από το ζυμάρι μας σε αλευρωμένο πάγκο ανοίγουμε σε πιτάκι βάζουμε στη μέση ένα κουταλάκι από τη γέμιση το κλείνουμε κάνοντας μπαλάκι το πατάμε ανάμεσα στα χέρια μας να το κάνουμε πιτάκι και τηγανίζουμε!
Μπορούμε να προσθέσουμε και σπανάκι ,επίσης μπορούμε και να τα ψήσουμε !!
Ζουζουνιες-Eva Triantafilidou
Ειδήσεις σήμερα
- Ανακαλείται κατεψυγμένη πίτσα μετά από εντοπισμό επικίνδυνου μικροβίου
- Μερομήνια 2024 – 2025 : Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά με χιόνια και πολικό ψύχος
- Φως στο Τούνελ : Μελάνιαζε και τέζα- Η κυνική μαρτυρία της Μουρτζούκου – Τα ψέματα και οι αντιφάσεις
- Η Γη της Ελιάς : O Ιπποκράτης έδιωξε τα αδέρφια Βαρώτσου από τη Μάνη
- Οδηγός γενικής καθαριότητας για να αστράψει το σπίτι σου πριν στολίσεις για τα Χριστούγεννα