Το πιο νόστιμο και απολαυστικό ορεκτικό που έχετε δοκιμάσει ποτέ με γεμιστές πιπεριές και κοτοπουλο που θα λατρέψουν μικροι κι μεγαλοι!!
- παρμεζανα 2 κούπες τριμμένη
- σκορδο 3 σκελίδες, ψιλοκομμένο
- μαιντανος 1 κουταλιά της σούπας φρεσκοτριμμένο
- πιπεριά 1 κόκκινη, ψιλοκομμένη
- ντοματα 1 κούπα χυμός
- αλατι κατά προτίμηση
- πιπέρι κατά προτίμηση
- κοτόπουλο 3 κομμάτια φιλέτο στήθοs
- πιπεριά 6 μεγάλες πολύχρωμες για γεμιστά
- ζωμό 2 κούπες κοτόπουλο
Υλικά
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βράζουμε το κοτόπουλο μέχρι να μαλακώσει πολύ καλά και το κόβουμε στη συνέχεια σε όσο πιο μικρά κομμάτια μπορούμε. Ανακατεύουμε τα κομμάτια κοτόπουλου με 1 ½ κούπα παρμεζάνα, το σκόρδο, το μαϊντανό την ψιλοκομμένη πιπεριά, το χυμό ντομάτας, αλάτι και πιπέρι.
Κόβουμε εγκάρσια τις πιπεριές μας και τις καθαρίζουμε από τα σπόρια. Τις απλώνουμε σε ταψί και τις γεμίζουμε με το μίγμα από κοτόπουλο. Πασπαλίζουμε από πάνω την υπόλοιπη παρμεζάνα και προσθέτουμε στο ταψί μας το ζωμό κοτόπουλο.
Καλύπτουμε το ταψί με αλουμινόχαρτο και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 oC για περίπου 1 ώρα.
Σερβίρουμε γαρνίροντας με φρεσκοκομμένο μαϊντανό και τριμμένη παρμεζάνα.
photo delish.com
Πηγή: xrysessyntages.gr
Ειδήσεις σήμερα
- Ρίκα Διαλυνά: Πώς είναι σήμερα στα 90 της η σπουδαία ηθοποιός
- Ανακαλείται μουστάρδα- Είναι ακατάλληλη και επικίνδυνη για την υγεία των καταναλωτών
- Βέφα Αλεξιάδου: Μόλις 8 άτομα στο μνημόσυνο της Εθνικής μας Μαγείρισσας
- Δίκη Πάτρα: Αδιευκρίνιστος το θάνατο της Μαλένας χαρακτηρίζει ο Ιατροδικαστής Χρήστος Κραββαρίτης
- Ειρήνη Μουρτζούκου : Κατονομάζει νέο πρόσωπο ως δολοφόνο του Παναγιωτάκη