Κι όμως, πόση νοστιμιά μπορούν να μαγειρέψουν δύο μονάχα καλά-υλικά! Το μυστικό της συνταγής, το βιολογικό ή ελευθέρας βοσκής κοτόπουλο που κάνει τον πιο πλούσιο ζωμό και ο χοντρός φιδές, που δεν θυμίζει αρρώστια, αλλά τη γεύση ενός υπέροχου, παραγνωρισμένου ζυμαρικού.
Υλικά
1 κοτόπουλο βιολογικό ή ελευθέρας βοσκής σε μερίδες
¾ από μια συσκευασία χοντρό φιδέ
χυμό από 1 λεμόνι
αλάτι, πιπέρι
Δείτε επίσης: Πώς Αφαιρούμε Εύκολα το Περιττό Λίπος από το Φαγητό
Διαδικασία
Βάζετε το κοτόπουλο σε μια κατσαρόλα με αλατισμένο νερό, τόσο όσο να το σκεπάζει καλά. Το βράζετε σε μέτρια προς χαμηλή φωτιά, μέχρι να μαλακώσει.
Ρίχνετε τον φιδέ και τον μαγειρεύετε μέχρι να μαλακώσει. Θέλουμε μια πολύ χυλωμένη σούπα, οπότε αν περισσεύουν ζουμάκια, τα αφήνετε να εξατμιστούν. Σερβίρετε με λεμόνι και πασπαλίζετε με πιπέρι.
Φωτογραφία-Food Styling: Αντωνία Κατή
Ειδήσεις σήμερα
- Η Γη της Ελιάς: Ο Μάνος ενημερώνει τον Κουράκο για την απαγωγή και η καταδίωξη αρχίζει
- Νεκρό το 3 χρονο παιδί μετά από πυροβολισμό στο Μαρκόπουλο
- Luxury Christmas decor: Ιδέες για πολυτελής διακόσμηση τα Φετινά Χριστούγεννα
- Άγιος Έρωτας : Η Θάλειας μοιάζει πλέον τελείως απρόβλεπτη και κάνεις δεν ξέρει το επόμενό της βήμα
- Grand Hotel : O Ιορδάνης βρίσκει ένα νεκρό στο κρεβάτι του