Αυτά τα υπερ-νόστιμα μπισκότα φουντουκιού, είναι γνωστά στην Ιταλία ως “άσχημα, αλλά νόστιμα”
Εκτέλεση
Ψήνουμε τα φουντούκια στο φούρνο στους 180 °C για περίπου 15 λεπτά.
Αφαιρούμε από το φούρνο και τρίβουμε τα φουντούκια μέχρι να βγει η φλούδα τους.
Τα αφήνουμε να κρυώσουν εντελώς και τα χονροκόβουμε στο μπλέντερ.
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 150°C .
Χτυπάμε το ασπράδι αυγού σε ένα μπολ με ένα μίξερ μέχρι να έχουμε μια αφράτη μαρέγκα που σχηματίζει κορυφές.
Διπλώνουμε μέσα στο μείγμα τη ζάχαρη και τα καρύδια.και το κακαο (προαιρετικα)
Με ένα κουταλάκι του γλυκού ή της σούπας (αυτό εξαρτάται από το πόσο μεγάλα θέλουμε τα cookies) σχηματίζουμε μπισκότα πάνω στη λαδόκολλα.
Ψήνουμε μέχρι να ροδίσουν, περίπου 30 λεπτά.
Αποθηκεύουμε τα μισκότα σε ένα αεροστεγές δοχείο για έως 1 εβδομάδα
πηγη
πατηστε ΕΔΩ και ελατε στην πιο ομορφη παρεα με συνταγες αποκλειστικα για παιδια
Ειδήσεις σήμερα
- Κύκλωμα προστασίας: Αυτός είναι ο πασίγνωστος γόης Έλληνας ηθοποιός
- Ανακαλείται μουστάρδα- Είναι ακατάλληλη και επικίνδυνη για την υγεία των καταναλωτών
- Η Γη της Ελιάς : Η Παυλίνα μπαίνει στη μέση και χωρίζει Τζον και Αθηνά
- Τσορτέκης – Μαυρίδου σε σχέση: Η πρώτη αντίδραση των ηθοποιών στα δημοσιεύματα
- Grand Hotel : Η Κυβέλη παραδέχεται ότι σκότωσε το Γαζή σε Πέτρο και Αλίκη