Υλικά
Ζύμη μπισκότου-κατά προτίμηση τα cookies on a stick
Γλάσο σμάλτο ή όποιο προτιμάτε
Σταγόνες σοκολάτας
Smarties
Χρώματα ζαχαροπλαστικής-προαιρετικά
Οδηγίες
Ανοίγουμε τη ζύμη σε φύλλο παχους 3-5 χιλ. και κόβουμε με οβάλ κουπ-πατ ή έναν κύκλο με ένα φλιτζάνι και ξανακόβουμε ένα ακόμη σαν μισοφέγγαρο.
Τα ενώνουμε δίνοντας σχήμα ψαριού.
Αφού ψηθούν καλύπτουμε με γλάσο λευκό ή χρωματιστό
Και συμληρώνουμε όσο το γλάσο δεν έχει στεγνώσει ματάκια-τις σταγόνες-και λέπια-smarties