Φτιάχνουμε το ζυμάρι μας και το βάζουμε σε
ζεστό μέρος να ανέβει για μιάμιση, περίπου, ώρα (συνήθως προθερμαίνω τον
φούρνο στους 50 βαθμούς, τον σβήνω και στη συνέχεια τοποθετώ εκεί το
ζυμάρι στο μεσαίο ράφι).
Χωρίζουμε το φουσκωμένο ζυμαράκι μας σε 2 μέρη, και τα ανοίγουμε σε λεπτά φύλλα (περίπου 3-5 χιλιοστών).
Τα βάζουμε το καθένα ξεχωριστά σε λαδόκολλα και τα αλείφουμε με λίγο λαδάκι.
Ρίχνουμε από πάνω τα μπαχαρικά και το τυράκι. Με τον πλάστη ξαναρολάρουμε τη ζύμη ώστε τα υλικά να ενσωματωθούν με το ζυμάρι.
Κόβουμε με κοφτερό μαχαίρι σε ότι σχήμα
θέλουμε να έχουν τα κρακεράκια μας και τα χωρίζουμε λίγο μεταξύ τους
ώστε να μην κολλήσει το τυρί κατά το ψήσιμο.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 250 βαθμούς για περίπου 8 λεπτά.
Λίγα μυστικά ακόμα
Η συνταγή για τη ζύμη δίνει καταπληκτικές αραβικές πίτες. Στην
περίπτωση αυτή, διπλασιάστε τη δοσολογία για να βγουν 8 χορταστικά
κομμάτια και ψήστε μόνο για 4-5 λεπτά στους 250 βαθμούς.
Λίγα μυστικά ακόμα
Η συνταγή για τη ζύμη δίνει καταπληκτικές αραβικές πίτες. Στην
περίπτωση αυτή, διπλασιάστε τη δοσολογία για να βγουν 8 χορταστικά
κομμάτια και ψήστε μόνο για 4-5 λεπτά στους 250 βαθμούς.
Υλικά