Αν δεν τα δοκίμαζα δεν θα πίστευα ότι γίνονται τόσο νόστιμα τα ψαράκια!!! Σαν να είναι τηγανητά !!!
Υλικά
1 κιλό γαύρο,
αλάτι,
ελαιόλαδο.
Λαδόκολλα
αλεύρι
εκτελεση
Καθαρίζουμε τον γαύρο και τον αλατίζουμε.
Στρώνουμε μια λαδόκολλα στο ταψί και τη λαδώνουμε καλά.
Αλευρώνουμε τον γαύρο και τινάζουμε το περιττό αλεύρι.
Περιχύνουμε με λίγο λάδι τα ψάρια.
Ψήνουμε στους 180 βαθμούς στις αντιστάσεις μέχρι να πάρουν χρώμα και καλή όρεξη!!!Αν δεν τα δοκίμαζα δεν θα πίστευα ότι γίνονται τόσο νόστιμα!!!
Ειδήσεις σήμερα
- Ρίκα Διαλυνά: Πώς είναι σήμερα στα 90 της η σπουδαία ηθοποιός
- Ανακαλείται μουστάρδα- Είναι ακατάλληλη και επικίνδυνη για την υγεία των καταναλωτών
- Η Γη της Ελιάς : Η Παυλίνα μπαίνει στη μέση και χωρίζει Τζον και Αθηνά
- Τσορτέκης – Μαυρίδου σε σχέση: Η πρώτη αντίδραση των ηθοποιών στα δημοσιεύματα
- Ειρήνη Μουρτζούκου : Κατονομάζει νέο πρόσωπο ως δολοφόνο του Παναγιωτάκη