Στα πολύσπορα κουλούρια θα χρειαστεί να βάλετε αλλα 300 περίπου ml νερού ανάλογα με το αλεύρι ώστε να γίνει μια ζύμη που δεν κολλάει στα χέρια, στα κουλούρια με παντζάρι και μόνο το νερό της μαγιάς θα είναι αρκετό αλλα αν χρειαστεί θα βάλετε λίγο ακόμα. Μπορείτε να εμπλουτίσετε το μείγμα των σπόρων και να παίξετε με τα σχέδια!
Δείτε ακόμα :Φανταστικά τυροκουλούρια για κολατσιό στο σχολείο!
Η δόση βγάζει 30 κουλούρια: 10 με παντζάρι και 20 πολύσπορα. Μόλις κρυώσουν, αν θέλετε μπορείτε να τα βάλετε σε σακούλες κατάψυξης και να τα καταψύξετε, αφού με μολις 5 λεπτά στον φούρνο, ξαναζεσταίνονται και είναι έτοιμα για κατανάλωση!
Δείτε ακόμα: Η καλύτερη συνταγή για τα πιο νόστιμα κουλούρια Θεσσαλονίκης !Δείτε όλα τα μυστικά!
Συνδυαστε τα με μια φρέσκια τροφή όπως φρουτο ή λαχανικό και θα έχετε ένα πλήρες γεύμα!
Καλή όρεξη!
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο παρακάτω βίντεο:
Ειδήσεις σήμερα
- Ανακαλείται κατεψυγμένη πίτσα μετά από εντοπισμό επικίνδυνου μικροβίου
- Μερομήνια 2024 – 2025 : Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά με χιόνια και πολικό ψύχος
- Φως στο Τούνελ : Μελάνιαζε και τέζα- Η κυνική μαρτυρία της Μουρτζούκου – Τα ψέματα και οι αντιφάσεις
- Η Γη της Ελιάς : O Ιπποκράτης έδιωξε τα αδέρφια Βαρώτσου από τη Μάνη
- Οδηγός γενικής καθαριότητας για να αστράψει το σπίτι σου πριν στολίσεις για τα Χριστούγεννα