Νοστιμίστε τα λαχανικά που προορίζονται για ψήσιμο μαρινάροντάς τα.
Τα λαχανικά είναι ό,τι καλύτερο για τη διατροφή μας και τώρα που μπαίνουμε στην εποχή της αφθονίας τους μπορούμε να τα απολαμβάνουμε σε μεγάλη ποικιλία. Εκτός από τις φρέσκες σαλάτες, εξαιρετικά διαδεδομένες είναι πλέον και οι σαλάτες ψητών λαχανικών, που είτε σκέτες είτε με την παρουσία κάποιου τυριού ή ζυμαρικών, μετατρέπονται και σε ελαφρά κυρίως πιάτα.
ΜΑΡΙΝΑTΑ ΓΙΑ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΜΕ ΛΕΜΟΝΙ, ΣΚΟΡΔΟ ΚΑΙ ΜΥΡΩΔΙΚΑ
Χτυπάτε σε σέικερ ¼ του φλιτζανιού του τσαγιού ελαιόλαδο, 1/4 του φλιτζανιού του τσαγιού χυμό λεμονιού, ¼ του φλιτζανιού του τσαγιού φρέσκο βασιλικό, δυόσμο ή μαϊντανό ψιλοκομμένο και 2 λιωμένες σκελίδες σκόρδου. Περιχύνετε τα λαχανικά, τα οποία έχετε τοποθετήσει σε ρηχή πιατέλα, τα σκεπάζετε με διάφανη μεμβράνη και τα αφήνετε στο ψυγείο για 1 ώρα.
Ειδήσεις σήμερα
- Γιατί πρέπει να λέμε Χριστός Ετέχθη και όχι ένα σκέτο Χρόνια πολλά τις μέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς
- 26/12/2004- 20 Χρόνια από τον σεισμό 9,1 Ρίχτερ που προκάλεσε ένα από τα πιο φονικά τσουνάμι στην ιστορία της ανθρωπότητας (video)
- Η Γη της Ελιάς : Η τελευταία συνάντηση Κουράκου- Αριάδνης
- Grand Hotel : Ο Ρήγας σώζεται την τελευταία στιγμή από θαύμα
- Τα πιο αστεία Χριστουγεννιάτικα memes για το 2024