Άν έχετε μια κονσέρβα καλαμαράκια στο ντουλάπι πετάξτε την μέσα στο τηγάνι με τα παρακάτω υλικά και θα έχετε έναν μεζέ μούρλια!!!
ΚΑΛΑΜΑΡΑΚΙΑ ΚΡΑΣΑΤΑ ΣΤΑ ΓΡΗΓΟΡΑ!!!
ΥΛΙΚΑ
1 κονσέρβα καλαμαράκια
1-2 σκελ.σκόρδο
χυμό 1 λεμονιού
1/2 φλ.κρασί ότι να’ναι!
ρίγανη
αλατοπίπερο
ελαιόλαδο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
-Βγάζω από τα καλαμαράκια το κοκαλό τους (αυτό το ναυλάκι) που έχουν.Την ψίχα την αφήνω.Εγώ βγάζω και το δοντάκι.Τα σουρώνω και τα ρίχνω σε ένα τηγανάκι με λίγο λάδι.Προσθέτω και το σκόρδο ψιλοκομμένο.Σωτάρω για 3 λεπτά σε δυνατή φωτιά και σβήνω με το κρασί και το λεμόνι,προσθέτω αλατοπίπερο και ρίγανη.Σερβίρω!
Οι Λιχουδιές της Σόφης
Ειδήσεις σήμερα
- Η Γη της Ελιάς : Αποχωρεί πασίγνωστος πρωταγωνιστής από τη σειρά και μόλις το ανακοίνωσε
- Λεκέδες από σκουριά στα πλακάκια: Καθαρίστε ακόμη και παλιούς λεκέδες με αυτούς τους τρόπους
- Ζώδια : Ερωτικές Προβλέψεις Εβδομάδας από 13/1/2025 ως 19/01/2025 για όλα τα ζώδια
- Δίκη Πάτρα : Ο Μάνος Δασκαλάκης έκανε μήνυση στην ιατροδικαστή Δημακοπούλου για ψευδή κατάθεση
- Στέλιος Κρητικός :Καθηλώνει με το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει- Το θετικό τεστ για καρκίνο