Ένα πανεύκολο και οικονομικό κέρασμα που όλοι θα λατρέψουν!
Δυσκολία: Εύκολο
Χρόνος: 15 λεπτά
Κόστος: Φθηνό
Υλικά:
3 φλιτζάνια κομμάτια σοκολάτας γάλακτος
450 γραμμ. ζαχαρούχο γάλα
Λίγο αλάτι
3/4 φλιτζανιού σπασμένα φουντούκια ( ή καρύδια )
1 1/2 κουταλάκια του γλυκού εκχύλισμα βανίλιας
Εκτέλεση
Στη βαριά κατσαρόλα, σε χαμηλή φωτιά, λιώνουμε τα κομμάτια της σοκολάτας με το ζαχαρούχο γάλα και το αλάτι. Βγάζουμε την κατσαρόλα από τη φωτιά και προσθέτουμε τα φουντούκια ( ή τα καρύδια ) και τη βανίλια.
Απλώνουμε ομοιόμορφα το μείγμα σε λαδόκολλα που έχουμε στρώσει σε ταψί. Το βάζουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον μία ώρα μέχρι να παγώσει. Το βγάζουμε, κόβουμε τα σοκολατάκια σε τετράγωνα κομμάτια και σερβίρουμε.
Πηγή: tasty-day.grΕιδήσεις σήμερα
- Η Γη της Ελιάς : Αποχωρεί πασίγνωστος πρωταγωνιστής από τη σειρά και μόλις το ανακοίνωσε
- Ανακαλούνται γαριδάκια – Μεγάλος κίνδυνος για την υγεία
- Σχολεία : Τι θα ισχύει με τις απουσίες λόγω γρίπης
- Ζωή Ναλμπάντη : “Γέννησα τη μία μου κόρη στο χαλάκι του μπάνιου, ο άνδρας μου έκοψε τον ομφάλιο λώρο”
- Η Γη της Ελιάς : Το κάνεις όλο και χειρότερο Στάθη- Η Ιουλία τον κατακεραυνώνει