Συνταγή για τρουφάκια με μπισκότα, καρύδια, κονιάκ και ινδοκάρυδο. Εύκολα τρουφάκια με κακάο, πεντανόστιμα και μαλακά. Ιδανικά για κέρασμα αλλά και σαν γλύκισμα για να τρώει όλη η οικογένεια! Ειδικά τα παιδιά θα ξετρελαθούν!
- μπισκότα 2 πακετα πτι μπερ
- βιτάμ 270 γραμμαρια
- κακαο 80 γραμμαρια
- κονιάκ 1 φλυντζανακι του καφε
- ζάχαρη άχνη 200 γραμμαρια
- καρυδια 300 γραμμάρια τριμμένα
- γάλα 200 ml φρεσκο χλιαρο
- κουβερτουρα 250 γραμμαρια λιωμενη
- καρύδα 300 γραμμαρια
Υλικά
ΕΚΤΕΛΕΣΗ για Εύκολα τρουφάκια με μπισκότο, καρύδια και ινδοκάρυδο! :
Βάζουμε σε ένα μπολ το βιταμ το οποίο το έχουμε εκτός ψυγείου να μαλακώσει. Μετά ρίχνουμε την άχνη το κακάο και το κονιάκ και τα δουλεύουμε με το χέρι για 3 λεπτά.
Βουτάμε για δευτερόλεπτα τα μπισκότα στο γάλα τα ρίχνουμε στο μείγμα.Ρίχνουμε και την σκόνη καρυδιών, και ανακατεύουμε πολύ καλά. Πλάθουμε σε ότι μέγεθος θέλουμε, τα βουτάμε στην λιωμένη κουβερτούρα και τέλος στην καρύδα.
Η συνταγή είναι για 30 περίπου τρουφάκια
Tzeni TsanaktsidouΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ!!!!! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ!!!!!!