Close
συνταγή-για-λαγάνα-από-τον-Δημήτρη Μιχαηλίδη-

Εύκολη Λαγάνα Χωρίς Μίξερ και Χωρίς Ζύμωμα! Εύκολη Τραγανή λαγάνα χωρίς μίξερ και χωρίς ζύμωμα από τον Δημήτρη Μιχαηλίδη.

    Για το άλειμμα

  • ζαχαρη 1 κουταλιά της σούπας
  • νερό 100 γραμμάρια

Η Καθαρά Δευτέρα πλησιάζει για ακόμη μία χρονιά κι εμείς ανυπομονούμε να πετάξουμε χαρταετό και να απολαύσουμε θαλασσινές και νηστίσιμες λιχουδιές παρέα με την αγαπημένη μας λαγάνα. Δεν χρειάζεται φέτος να αγοράσετε λαγάνα αφού ο αγαπημένο μας Δημήτρης Μιχαηλίδης θα μας δείξει την δική του συνταγή για Εύκολη Λαγάνα Χωρίς Μίξερ και Χωρίς Ζύμωμα.

Αυτή η πεντανόστιμη Εύκολη Λαγάνα Χωρίς Μίξερ και Χωρίς Ζύμωμα με την μαλακή ψίχα δεν χρειάζεται ζύμωμα και μίξερ, οπότε δεν χρειάζεται να λερώσουμε πολλά σκεύη και δεν χρειάζεται να παιδευόμαστε. Μία πανεύκολη λαγάνα Λαγάνα Χωρίς Μίξερ και Χωρίς Ζύμωμα με λίγα και οικονομικά υλικά.

Δείτε παρακάτω την εκτέλεση για την Εύκολη Λαγάνα Χωρίς Μίξερ και Χωρίς Ζύμωμα :

Εύκολη -Λαγάνα- Χωρίς -Μίξερ- και- Χωρίς -Ζύμωμα-

Δε θα την αλλάζετε με ΚΑΜΙΑ συνταγή! Εύκολη Λαγάνα Χωρίς Μίξερ και Χωρίς Ζύμωμα! Η Καθαρά Δευτέρα είναι η Δευτέρα που αγαπάμε και φυσικά δε θα μπορούσε να λείπει από το Σαρακοστιανό τραπέζι η πιο νόστιμη και εύκολη Λαγάνα χωρίς μίξερ και ζύμωμα!

Μέθοδος Εκτέλεσης

Σε 1 μπολ ανακατεύουμε το αλεύρι, τη μαγιά στιγμής, το αλάτι, το ταχίνι, το χλιαρό νερό και αφήνουμε το μείγμα σε ζεστό μέρος μέχρι να διπλασιαστεί. Λαδώνουμε τα χέρια μας αν χρειαστεί, ανοίγουμε τη ζύμη πάνω σε λαδόκολλα σε ένα ταψί και σκεπάζουμε το ταψί με μια πετσέτα.

Δείτε ακόμα Συνταγή για παραδοσιακή λαγάνα όπως του φούρνου (βίντεο)

Αφήνουμε σε ζεστό μέρος να ξεκουραστεί για 30′-40′. Αλείφουμε τη λαγάνα με ζαχαρόνερο, ρίχνουμε το σουσάμι και κάνουμε τρύπες στη ζύμη με τα δάχτυλά μας. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στις αντιστάσεις στους 220 για περίπου 15′-20′.

Εύκολη -Λαγάνα- Χωρίς -Μίξερ- και- Χωρίς -Ζύμωμα-

Δείτε όλες τις λαχταριστές συνταγές μας με ένα κλικ εδώ

Επιμέλεια κειμένου συνταγήςdaddy-cool.gr