Εύκολη συνταγή για σκορδαλιά από το live kitchen και τον Παναγιώτη Παπαδάκη. Σήμερα σας έχουμε λαχταριστή συνταγή για σκορδαλιά! Η 25η Μαρτίου απαιτεί μπακαλιάρο και σκορδαλιά , και αφού θα την περάσουμε σπίτια μας οικογενειακά δεν μπορεί να λείψει από το τραπέζι μας!
Εύκολη συνταγή για σκορδαλιά βήμα βήμα για να φτιάξετε την πιο νόστιμη που έχετε δοκιμάσει ποτέ!
Πρέπει να ξέρετε πως όσο περνάει η ώρα, η μυρωδιά από το σκόρδο γίνεται πιο έντονη στη σκορδαλιά. Αν την θέλετε πιο ελαφριά μπορείτε να βάλετε το σκόρδο σε γάλα και στο φούρνο μικροκυμάτων για να φύγει η “αψάδα. Τέλος, με το πέρασμα της ώρας η σκορδαλιά μας σφίγγει περισσότερο.
Δείτε ακόμη Ξαρμύρισμα μπακαλιάρου: Όλα τα μυστικά!
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής για σκορδαλιά στο βίντεο του Παναγιώτη Παπαδάκη
Ειδήσεις σήμερα
- Νεκρό 10χρονο παιδί ξαφνικά από ανακοπή
- Οι 7 σειρές που τελειώνουν οριστικά τον Δεκέμβριο – Ποιες τις αντικαθιστούν
- Ντύσιμο Δεκέμβριου 2024: 15 festive ιδέες από την δουλειά μέχρι το ρεβεγιόν
- Αμαλιάδα : Ραγδαίες εξελίξεις – Συνελήφθη η Ειρήνη Μουρτζούκου – Βίντεο από τη σύλληψη
- Νεκρό 10χρονο παιδί ξαφνικά από ανακοπή