Εύκολη συνταγή για σκορδαλιά από το live kitchen και τον Παναγιώτη Παπαδάκη. Σήμερα σας έχουμε λαχταριστή συνταγή για σκορδαλιά! Η 25η Μαρτίου απαιτεί μπακαλιάρο και σκορδαλιά , και αφού θα την περάσουμε σπίτια μας οικογενειακά δεν μπορεί να λείψει από το τραπέζι μας!
Εύκολη συνταγή για σκορδαλιά βήμα βήμα για να φτιάξετε την πιο νόστιμη που έχετε δοκιμάσει ποτέ!
Πρέπει να ξέρετε πως όσο περνάει η ώρα, η μυρωδιά από το σκόρδο γίνεται πιο έντονη στη σκορδαλιά. Αν την θέλετε πιο ελαφριά μπορείτε να βάλετε το σκόρδο σε γάλα και στο φούρνο μικροκυμάτων για να φύγει η “αψάδα. Τέλος, με το πέρασμα της ώρας η σκορδαλιά μας σφίγγει περισσότερο.
Δείτε ακόμη Ξαρμύρισμα μπακαλιάρου: Όλα τα μυστικά!
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής για σκορδαλιά στο βίντεο του Παναγιώτη Παπαδάκη
Ειδήσεις σήμερα
- Ρίκα Διαλυνά: Πώς είναι σήμερα στα 90 της η σπουδαία ηθοποιός
- Ανακαλείται μουστάρδα- Είναι ακατάλληλη και επικίνδυνη για την υγεία των καταναλωτών
- Η Γη της Ελιάς : Η Παυλίνα μπαίνει στη μέση και χωρίζει Τζον και Αθηνά
- Τσορτέκης – Μαυρίδου σε σχέση: Η πρώτη αντίδραση των ηθοποιών στα δημοσιεύματα
- Ειρήνη Μουρτζούκου : Κατονομάζει νέο πρόσωπο ως δολοφόνο του Παναγιωτάκη