Αφράτο ζουμερό τιραμισού με παντεσπάνι !!!
Υλικά και Εκτέλεση
Παντεσπάνι
5 αυγά,
2 βανιλιες,
1 ποτήρι νερου ζάχαρη,
1 ποτήρι νερου αλεύρι φαρίνα,
3 κουταλιές της σούπας κακάο
Χτυπάμε αυγά με.ζάχαρη 10 λεπτα,και ρίχνουμε πολύ πολύ πολύ απαλά αλεύρι,βανιλιες κακακαο.
Ψήνουμε στους 170 βαθμούς για 50 λεπτα.
Σιρόπι:
1 και μισο ποτήρι νερου νερό,
10 κουταλάκια του γλυκού ζάχαρη,
4 κουταλάκια του γλυκού κακάο,
2 κουταλάκια του γλυκού νες καφέ,
λικέρ λίγο
Κρέμα:
1 ζαχαρουχο γάλα,
1 μορφατ(μεταλικό κουτί)400 γραμμάρια
τυρί Φιλαδέλφεια
Χτυπάμε την μόρφατ προσθέτουμε μόλις αφρατέψει το ζαχαρούχο και το τυρί Φιλαδέλφεια
Συναρμολόγηση
Σιροπιαζουμε κρύο γλυκό κρύο σιρόπι,ρίχνουμε την κρέμα πασπαλιζουμε με μπόλικο κακάο!
Tzeni Tsanaktsidou”/ OI XΡΥΣΟΧΕΡΗΔΕΣ
Ειδήσεις σήμερα
- Ανακαλείται κατεψυγμένη πίτσα μετά από εντοπισμό επικίνδυνου μικροβίου
- Μερομήνια 2024 – 2025 : Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά με χιόνια και πολικό ψύχος
- Φως στο Τούνελ : Μελάνιαζε και τέζα- Η κυνική μαρτυρία της Μουρτζούκου – Τα ψέματα και οι αντιφάσεις
- Η Γη της Ελιάς : O Ιπποκράτης έδιωξε τα αδέρφια Βαρώτσου από τη Μάνη
- Οδηγός γενικής καθαριότητας για να αστράψει το σπίτι σου πριν στολίσεις για τα Χριστούγεννα