Υποθέτουμε λίγοι, πολύ λίγοι. Γι΄αυτό και η σημερινή μας συνταγή είναι για ένα πανεύκολο παγωτό. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ανακατέψετε όλα τα υλικά μαζί και να περιμένετε να παγώσει το παγωτό. Εφοδιαστείτε με τα υλικά και φτιάξτε το σήμερα κιόλας.
Υλικά
3 φλυτζ. κρέμα γάλακτος
40 ml ζαχαρούχο γάλα
1 κουταλάκι του γλυκού εκχύλισμα βανίλιας
2 φλυτζ. φρυγανισμένη καρύδα
1 φλυτζ. ψιλοκομμένα μπισκότα
1/3 γρ. σιρόπι καραμέλας
1/3 γρ. σιρόπι σοκολάτας
Εκτέλεση
Σ’ ένα μεγάλο μπολ, χτυπάτε αρχικά την κρέμα γάλακτος μέχρι να «στέκεται» μόνη της . Προσθέστε το γάλα, τη βανίλια, την καρύδα, τα μπισκότα, το σιρόπι καραμέλας και σοκολάτας μέχρι να αναμειχθούν καλά όλα τα υλικά μεταξύ τους. Θα πρέπει να κρατήσετε για το γαρνίρισμα λίγη καρύδα, μπισκότα καθώς και σιρόπι σοκολάτας και καραμέλας. Αδειάζετε το μείγμα σε ένα πιρέξ και πασπαλίζετε με καρύδα, σιρόπι καραμέλας και σοκολάτας.
Τοποθετείτε το παγωτό στην κατάψυξη για 6 ώρες και σερβίρετε.
Πηγή: www.delish.com
Ειδήσεις σήμερα
- Grand Hotel : Ο Ιορδάνης ρίχνει μορφίνη στη σούπα του προσωπικού και τους δηλητηριάζει όλους
- Ανθή Βούλγαρη :Το άρθρο για τον Κούγια και η σύλληψη της μέσα στα γραφεία της εφημερίδας
- Σία Λιαροπούλου : Πως είναι σήμερα η βασίλισσα της cult τηλεόρασης (φωτογραφία) – Επέστρεψε στα social media και παραμένει εντυπωσιακή
- Κέλλυ Κελεκίδου : Στο νοσοκομείο η τραγουδίστρια
- Αλατοζύμη με κορν φλάουρ για Χριστουγεννιάτικα στολίδια