Ένα από τα ατυχήματα που έχουμε όταν μαγειρεύουμε είναι να ξεχαστούμε λίγο και να μας καεί το φαγητό. Πάει και τόσο κόπος και τόσος χρόνο!! ‘’Άντε να το πετάξουμε τώρα’’ θα λέγαμε κανονικά.
Δεν θα το πετάξουμε όμως γιατί έχουμε βρεί λύση και για αυτό!!
Ας δούμε τι μπορούμε να κάνουμε:
Το πρώτο πράγμα που κάνουμε είναι να ρίξουμε λίγο κρύο νερό εξωτερικά στην κατσαρόλα ή το τηγάνι με σκοπό να πέσει η θερμοκρασία του.
Ύστερα, μετέφερε το καθαρό μέρος του φαγητού σε ένα άλλο σκεύος και συνέχισε το μαγείρεμα συμπληρώνοντας με υγρά!
Έπισης, μπορείτε να καθαρίσετε εύκολα τη κατσαρόλα που περιείχε το καμένo σας φαγητό με το να την αφήσετε γεμισμένη με νερό και σαπούνι πλυντηρίου πιάτων για λίγες ωρίτσες!!!
Είδατε;; ‘Ολα έχουν τη λύση τους!!!
Ειδήσεις σήμερα
- Μαίρη Βιδάλη : Η σπαρακτική ανάρτηση για τον γιό της και το συγνώμη
- Η Γη της Ελιάς : Η Αμαλία σκοτώνει τον εκβιαστή της
- Πρότυπα Σχολεία – Oι αλλαγές : Πώς θα γίνεται η εισαγωγή μαθητών
- Καλοριφέρ : Κόλπο μηχανικού για να ζεστάνετε πιο γρήγορα και ανέξοδα το σπίτι
- Λεπτά τηγανόψωμα της γιαγιάς με το μυστικό με το λιωμένο βούτυρο που τα απογειώνει