Υλικά
500 γραμ φρέσκο βούτυρο
4 αυγά
ένα κουταλάκι αλάτι
100 γρ.κεφαλοτύρι
50 για πασπάλισμα
ένα μπέικιν πάουντερ φάκελο
Αλεύρι όσο πάρει μέχρι να μη κολλάει στα χέρια μας.
Το βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου.
Σε μια λεκάνη ρίχνουμε το βούτυρο με τα αυγά ρίχνουμε το κασέρι το αλάτι και το μπέικιν παουντερ ανακατεύουμε και ρίχνουμε το αλεύρι τρίβετε στην αρχή αλλά όσο ζυμώνουμε φτιάχνει.
Όταν δεν κολλάει κάνουμε διάφορα σχήματα τα ψήνουμε στους 180 για 15 λεπτά στον αέρα σε ταψί στρωμένο με λαδόκολλα.
Πελαγια-Κωνσταντινος Χρηστιδη”ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
Ειδήσεις σήμερα
- Καιρός : Μετά τις καταιγίδες έρχονται τα πρώτα χιόνια – Αναλυτικά οι περιοχές
- Ξεκινάει σήμερα η νηστεία των Χριστουγέννων : Τι είναι το Σαρανταλείτουργο
- Άγιος Έρωτας : Η Χλόη ξεκαθαρίζει στον Αργύρη πως δεν τον θέλει πια
- Άση Μπήλιου : Πανσέληνος Νοεμβρίου 2024 – Πώς θα επηρεάσει όλα τα ζώδια
- Η καλύτερη συνταγή για μελομακάρονα με σοκολάτα το 2024