Υλικά
500 γραμ φρέσκο βούτυρο
4 αυγά
ένα κουταλάκι αλάτι
100 γρ.κεφαλοτύρι
50 για πασπάλισμα
ένα μπέικιν πάουντερ φάκελο
Αλεύρι όσο πάρει μέχρι να μη κολλάει στα χέρια μας.
Το βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου.
Σε μια λεκάνη ρίχνουμε το βούτυρο με τα αυγά ρίχνουμε το κασέρι το αλάτι και το μπέικιν παουντερ ανακατεύουμε και ρίχνουμε το αλεύρι τρίβετε στην αρχή αλλά όσο ζυμώνουμε φτιάχνει.
Όταν δεν κολλάει κάνουμε διάφορα σχήματα τα ψήνουμε στους 180 για 15 λεπτά στον αέρα σε ταψί στρωμένο με λαδόκολλα.
Πελαγια-Κωνσταντινος Χρηστιδη”ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
Ειδήσεις σήμερα
- Έπεσε ασανσέρ στο νοσοκομείο Παίδων Αγίας Σοφίας
- Άγιος Έρωτας: Αυτό το παιδί θα είναι η καταστροφή μας – Ο Παύλος προσπαθεί να πείσει την Χριστίνα να μην το κρατήσει
- Κλειστά σχολεία αύριο Πέμπτη (16/01) – Η Λίστα με τις περιοχές
- Άσπα Τσίνα: Πώς είναι σήμερα – Η συγκλονιστική αλλαγή στην εξωτερική της εμφάνιση
- Με δάκρυα στα μάτια ο Δημήτρης Αλεξάνδρου: Έχασα ό,τι πιο σημαντικό είχα στη ζωή μου – Η εξομολόγηση που ραγίζει καρδιές