Οι φράουλες έχουν απίστευτη γεύση και τις αγαπούν μικροί και μεγάλοι. Οποiαδήποτε συνταγή που έχει να κάνεi με φράουλες την προτιμούμε κυρίως τους ζεστούς μήνες καθώς οι φράουλες χαρίζουν σε κάθε συνταγή μας τη δροσιά που χρειαζόμαστε! Επίσης, οι φράουλες είναι πολύ θρεπτικές οπότε τι το καλύτερο από το να τις προσθέσουμε σε κάθε συνταγή μας είτε πρόκειται για γλυκό είτε για σαλάτα είτε για κάποιο smoothie είτε για κάποιο παγωτό .. Αυτές χαρίζουν σε κάθε πιάτο ή ρόφημα απίστευτη γεύση και μπορούν να το απογείωσουν. Δοκιμάστε να φτιάξετε τις παρακάτω συνταγές με φράουλα και εκπλήξτε γνωστούς και φίλους αλλά και την οικογένειά σας!
1.) Τσιζκέικ φράουλας Γλυκό
Δείτε τη συνταγή στο: daddy-cool.gr
2.) Τούρτα σοκολατίνα ψυγείου με φρέσκες φράουλες
Συνταγή από: argiro.gr
Υλικά Συνταγής:
- 250 γραμμ. μπισκότα γεμιστά σοκολάτας
- 100 γραμμ. βούτυρο λιωμένο κρύο
- 2 κ.σ. μαρμελάδα φράουλα
- 250 γραμμ φράουλες φρέσκες κομμένες στα τέσσερα (πλυμένες και σκουπισμένες)
Για την κρέμα σοκολάτας
- 500 γραμμ. κρέμα γάλακτος
- 400 γραμμ. σοκολάτα με περισσότερη από 60% περιεκτικότητα σε κακάο θρυμματισμένη
- 1 κ.σ. βούτυρο
- 2 κ.σ. λικέρ φράουλα ή κονιάκ
- Λίγες φρέσκες φράουλες για το γαρνίρισμα
Εκτέλεση:
Για την τούρτα σοκολατίνα με φράουλες, θρυμματίζουμε τα γεμιστά μπισκότα στο μπλέντερ και τα βάζουμε σε μπολ. Προσθέτουμε το λιωμένο αλλά κρύο βούτυρο. Με κουτάλι ανακατεύουμε καλά να νοτίσει το μείγμα. Το απλώνουμε σε φόρμα– δαχτυλίδι 26 εκ. Πατάμε την επιφάνεια να ισιώσει. Απλώνουμε τη μαρμελάδα και την αλείφουμε. Απλώνουμε τις φράουλες σε μια στρώση και τις πατάμε με το χέρι να κολλήσουν. Παγώνουμε τη βάση της τούρτας για 30΄.
Για την κρέμα σοκολάτας
Ζεσταίνουμε την κρέμα γάλακτος να έρθει σε σημείο βρασμού. Βάζουμε τη σοκολάτα σε μπολ. Περιχύνουμε με την κρέμα. Σκεπάζουμε για 1΄. Ανακατεύουμε να ομογενοποιηθεί το μείγμα. Προσθέτουμε το λικέρ και το βούτυρο. Ανακατεύουμε καλά με σπάτουλα να γυαλίσει το μείγμα.
Προσοχή, γιατί αν δεν ζεστάνουμε καλά την κρέμα, η σοκολάτα δεν θα λιώσει και το μείγμα δεν θα πήξει.
Αφήνουμε 10΄-15΄ να κρυώσει το μείγμα. Το αδειάζουμε σιγά σιγά πάνω στη βάση με τις φράουλες. Βάζουμε στο ψυγείο. Σε 2-3 ώρες, ανάλογα με την ψύξη του ψυγείου που έχουμε, θα είναι έτοιμη.
Λίγο πριν σερβίρουμε, αφήνουμε την τούρτα για 10΄-15΄ σε θερμοκρασία δωματίου. Βουτάμε ένα μαχαίρι σε ζεστό νερό και ξεκολλάμε την τούρτα από τα τοιχώματα. Κόβουμε σε κομμάτια κατά τον ίδιο τρόπο (μαχαίρι σε ζεστό νερό). Γαρνίρουμε κάθε κομμάτι με λίγες φράουλες.
Αν θέλουμε αντί για γεμιστά μπισκότα φτιάχνουμε τη βάση από σαβαγιάρ βουτυγμένα σε λικέρ ή παντεσπάνι βρεγμένο με λικέρ.
3.) Κορμός σοκολάτας με φράουλες
Συνταγή από: sintayes.gr
Υλικά συνταγής:
Για το παντεσπάνι:
- 1½ φλ. τσαγιού αλεύρι για όλες τις χρήσεις
- 1 φλ. τσαγιού ζάχαρη
- 5 αυγά [χωριστά τα ασπράδια και οι κρόκοι]
- 6-7 κ.σ. μαργαρίνη λιωμένη
- 4 κ.σ. κακάο σε σκόνη
- 1 κ.γ. μπέϊκιν πάουντερ
- 1 σφηνάκι κονιάκ
- λίγη μαργαρίνη για επάλειψη του ταψιού
Για τη γέμιση:
- 500 ml κρέμα γάλακτος πλήρης 36% λιπαρά
- 1/2 φλ. τσαγιού ζάχαρη άχνη
- 6-7 φρέσκες φράουλες ψιλοκομμένες
Για το γαρνίρισμα:
- ζάχαρη άχνη
- ξύσμα σοκολάτας
- 4 ολόκληρες φράουλες
Εκτέλεση συνταγής
Για το παντεσπάνι: Προθερμαίνετε το φούρνο στους 175 βαθμούς. Στρώνετε μια λαδόκολλα σε μεγάλο λαδομένο μακρόστενο ταψί, αλείφετε με μαργαρίνη και τη λαδόκολλα και το αφήνετε στην άκρη.
Σε ένα μπολ χτυπάτε καλά τους κρόκους αυγών. Χτυπάτε με το μίξερ τα ασπράδια μέχρι να γίνουν πηχτή μαρέγκα.
Προσθέτετε σταδιακά τη ζάχαρη, συνεχίζοντας το χτύπημα μέχρι να δέσει καλά η μαρέγκα. Αφήνετε το μίξερ και ρίχνετε στη μαρέγκα σταδιακά τους κρόκους ανακατεύοντας απαλά, με κυκλικές κινήσεις, από κάτω προς τα επάνω με μια μαρίζ, μέχρι να ενσωματωθούν πλήρως.
Σε μεγάλο μπολ κοσκινίζετε το αλεύρι, το μπέικιν πάουντερ και το κακάο.Προσθέτετε σταδιακά στη μαρέγκα το κοσκινισμένο μείγμα αλευριού συνεχίζοντας το απαλό ανακάτεμα να ομογενοποιηθούν. Ρίχνετε τη λιωμένη μαργαρίνη και το ποτό και συνεχίζετε το απαλό ανακάτεμα μέχρι να έχετε ένα λείο ομοιογενές και αφράτο μείγμα.
Αδειάζετε το μείγμα, στο ταψί πάνω στη λαδόκολλα, φροντίζοντας να το απλώσετε ομοιόμορφα τόσο ώστε το πάχος του μίγματος να είναι περίπου 1 εκατοστό. Βάζετε το παντεσπάνι στο φούρνο και το ψήνετε για περίπου 15-20 λεπτά.
Για τη γέμιση: Κόβετε τις φράουλες σε κομματάκια και τις αφήνετε σε χαρτί κουζίνας να στραγγίξουν. Χτυπάτε τη κρέμα γάλακτος με τη ζάχαρη άχνη μέχρι να έχετε μια σφιχτή σαντιγί. Αφήνετε το μίξερ προσθέτετε στη σαντιγί τις ψιλοκομμένες φράουλες και τις ανακατεύετε με μαρίζ να ενσωματωθούν.
Βγάζετε το παντεσπάνι από τον φούρνο, το αναποδογυρίζετε πάνω σε υγρή πετσέτα, το τυλίγετε σε ρολό και το αφήνετε να κρυώσει σκεπασμένο με την υγρή πετσέτα. Αφαιρείτε την πετσέτα από το ρολό, το απλώνετε και το αλείφετε με την κρέμα.
Για το γαρνίρισμα: Το τυλίγετε πάλι σε ρολό, το τυλίγετε σφιχτά περιμετρικά με μεμβράνη ή λαδόκολλα και το αφήνετε στο ψυγείο να σφίξει. Λίγο πριν σερβίρετε στολίζετε τον κορμό πασπαλίζοντας με ζάχαρη άχνη και ξύσμα σοκολάτας και τελειώνετε με τις φρέσκες φράουλες.
Δείτε ακόμη: Cheesecake φράουλας με μέλι
4.) Αφράτα μπισκότα με φράουλα
Συνταγή από: syntagesmekefi.gr
Υλικά για περίπου 30 μπισκότα:
- 2 φλ. (340 γρ.) φράουλες καθαρισμένες, κομμένες σε κύβους
- 2 κ.γλ. χυμός λεμονιού
- 1/2 φλ. + 2 κσ. ζάχαρη
- 2 φλ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
- 1/4 κ.γλ. ξύσμα λεμονιού
- 2 κ.γλ. baking powder
- 1/2 κ.γλ. αλάτι
- 90 γρ. βούτυρο από το ψυγείο, σε κύβους
- 2/3 φλ. κρέμα γάλακτος
- ζάχαρη με χονδρούς κόκκους για πασπάλισμα
Εκτέλεση:
1. Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180oC. Στρώνουμε 2 λαμαρίνες φούρνου με χαρτί ψησίματος.
2. Σε μικρό μπολ ανακατεύουμε τις φράουλες, το χυμό λεμόνι και τις 2 κ.σ. ζάχαρη. Αφήνουμε στην άκρη.
3. Ανακατεύουμε το 1/2 φλ. ζάχαρη με το ξύσμα και την τρίβουμε με τα χέρια μας να αρωματιστεί από το λεμόνι.
4. Στο μείγμα της ζάχαρης ρίχνουμε το αλεύρι, τo baking powder και το αλάτι και ανακατεύουμε. Προσθέτουμε το βούτυρο και με το χέρι μας το σπάμε μέσα στα στερεά υλικά μέχρι να έχουμε χοντρά τρίμματα ζύμης.
5. Ρίχνουμε στο μείγμα την κρέμα γάλακτος και ζυμώνουμε ώστε να έχουμε μια ζύμη που να πλάθεται (ίσα να ενωθούν τα υλικά). Τέλος προσθέτουμε τις φράουλες και ανακατεύουμε.
6. Παίρνουμε μικρές δόσεις από τη ζύμη, περίπου 1 1/2 κ.σ., και τις τοποθετούμε στις λαμαρίνες αφήνοντας απόσταση μεταξύ τους. Πασπαλίζουμε με την χονδροκομμένη ζάχαρη και ψήνουμε για 10-15′ ή μέχρι να ροδίσουμε ελαφρά.
7. Αφήνουμε τα μπισκότα να κρυώσουν 5′ πριν τα μεταφέρουμε σε σχάρα. Διατηρούνται 2-3 ημέρες σε αεροστεγές κουτί.
5.) Πάβλοβα με φράουλες
Συνταγή από: mamapeinao.gr
Υλικά:
- 4 αυγά κρύα (τα ασπράδια)
- 250 γρ. ζάχαρη άχνη
- 2 κ.γλ. κορν φλάουρ
- 1 κ.γλ. λευκό ξίδι
- 500 γρ. κρέμα γάλακτος με 35% λιπαρά
- 250 γρ. φράουλες
- μαρμελάδα φράουλα για το γαρνίρισμα’
Εκτέλεση:
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 150οC, στον αέρα.
Στο σταθερό μίξερ χτυπάμε τα ασπράδια με τη ζάχαρη άχνη αρχικά σε χαμηλή ταχύτητα και όταν αναμειχθούν τα υλικά ανεβάζουμε στην υψηλή ταχύτητα. Χτυπάμε για 10 λεπτά μέχρι να αφρατέψει η μαρέγκα και να σχηματιστούν απαλές κορυφές στην επιφάνειά της. Προσθέτουμε το κορν φλάουρ και το ξύδι και με τη σπάτουλα ανακατεύουμε απαλά και κυκλικά μέχρι να ενσωματωθούν τα υλικά.
Ισομοιράζουμε τη μαρέγκα σε δύο λαμαρίνες στρωμένες με λαδόκολλα. Με σπάτουλα ή κουτάλι στρώνουμε τη μαρέγκα σε κυκλικό σχήμα διαμέτρου περίπου 20 εκ. Ψήνουμε για 45 λεπτά. Αφήνουμε τις μαρέγκες να κρυώσουν μέσα στον κλειστό φούρνο.
Παράλληλα χτυπάμε την κρύα κρέμα γάλακτος σε σαντιγί. Την αποθηκεύουμε στο ψυγείο μέχρι να τη χρησιμοποιήσουμε.
Όταν οι μαρέγκες κρυώσουν καλά, απλώνουμε τη μισή ποσότητα σαντιγί στην κορυφή της μιας μαρέγκας. Αν θέλουμε μπορούμε να προσθέσουμε ψιλοκομένες φράουλες στην επιφάνεια της σαντιγί. Καλύπτουμε με την άλλη μαρέγκα, συνεχίζουμε με σαντιγί και τις φράουλες. Ολοκληρώνουμε το γαρνίρισμα προσθέτοντας μαρμελάδα φράουλα. Σερβίρουμε αμέσως. Η πάβλοβα διατηρείται στο ψυγείο για 3-4 ημέρες.
Οι φράουλες έχουν απίστευτη γεύση και τις αγαπούν μικροί και μεγάλοι.
6.) Δροσερό γλυκό ψυγείου με σαβαγιάρ και φράουλες
Συνταγή από: sintayes.gr
Υλικά συνταγής:
- 55 γρ. (1/4 φλ. τσαγιού) ζάχαρη ψιλή κρυσταλλική
- 375 ml (1 1/2 φλ. τσαγιού) νερό
- 250 γρ. φράουλες πλυμένες, κομμένες σε λεπτές φέτες
- 2 κ.σ. λικέρ Cointreau ή άλλο επιλογής σας (χυμό φράουλας αν το σερβίρετε σε παιδιά)
- 200 ml κρέμα γάλακτος 36 % λιπαρά κρύα
- 45 γρ. (1/4 φλ. τσαγιού) ζάχαρη άχνη
- 250 γρ. ξινόκρεμα (sour cream) [*]
- 250 γρ. μπισκότα σαβαγιάρ
- λίγες φράουλες, επιπλέον για γαρνίρισμα (προαιρετικά)
Εκτέλεση συνταγής
Σε μια μικρή κατσαρολίτσα τοποθετείτε το νερό και τη ζάχαρη και τα σιγοβράζετε, σε μέτρια φωτιά, μέχρι να διαλυθεί η ζάχαρη. Ρίχνετε και τις μισές φράουλες σε φέτες τις αφήνετε για 1/2 λ στη φωτιά και μετά αφαιρείτε τη κατσαρόλα από τη φωτιά και αφήνετε το μείγμα να κρυώσει.
Μόλις κρυώσει ρίχνετε σε μπλέντερ το μείγμα και πολτοποιείτε τις φράουλες. Για να αφαιρέσετε τους σπόρους της φράουλας “περνάτε” το μείγμα από λεπτό σουρωτήρι και το τοποθετείτε σε μπολ.
Προσθέτετε στο μείγμα και το λικέρ και ανακατεύετε.
Τοποθετείτε σε μπολ τη κρύα κρέμα γάλακτος και τη ζάχαρη άχνη και τα χτυπάτε με το μίξερ σε πηχτή σαντιγί. Προσθέτετε και τη ξινόκρεμα και χτυπάτε για λίγα δευτερόλεπτα ακόμα απλώς να ενσωματωθεί.
Βουτάτε τα μισά μπισκότα σαβαγιάρ και τα τοποθετείτε στη βάση ενός μεγάλου μπολ σερβιρίσματος ή αν προτιμάτε χωρίστε τα σε ποτήρια. Από πάνω στρώνετε τις μισές από τις υπόλοιπες φράουλες. Πάνω από τις φράουλες στρώνετε το μισό μείγμα κρέμας.
Επαναλαμβάνετε την ίδια διαδικασία με τα υπόλοιπα υλικά διατηρώντας την ίδια σειρά και τοποθετείτε το γλυκό σας στο ψυγείο για 6 τουλάχιστον ώρες ή ιδανικά και για όλο το βράδυ. Το σερβίρετε γαρνίροντάς το (προαιρετικά) με επιπλέον φράουλες φρέσκες.
[*] Η Ξινόκρεμα πωλείται σε όλα τα μεγάλα Σούπερ Μάρκετ Ξινόκρεμα -Αριάνι- ή ως crème fraîche ή sour cream. Εναλλακτικά μπορείτε να φτιάξετε εύκολα, μόνοι σας ξινόκρεμα, από τη προηγούμενη ημέρα ως εξής: Από την προηγουμένη τοποθετείτε 250 γρ. κρέμα γάλακτος 35-36% λιπαρά σε ένα μπολ και προσθέτετε το χυμό από 1 1/2 λεμόνι. Ανακατεύετε καλά και βλέπετε ότι η κρέμα πήζει αμέσως. Σκεπάζετε με μια χαρτοπετσέτα και αφήνετε εκτός ψυγείου, σε θερμοκρασία δωματίου, για 1 βράδυ. Την επομένη είναι έτοιμη να φτιάξετε το γλυκό σας.
Δείτε ακόμη: Γλυκό ψυγείου με κρέμα λεμόνι
7.) Ρολό σοκολάτας με φράουλα
Συνταγή από: clickatlife.gr
Υλικά:
- 125 γρ βούτυρο
- 100 γρ άχνη ζάχαρη
- 50 γρ κακάο
- 1/2 πακέτο τριμμένα μπισκότα πτι-μπερ
- 6 – 7 ολόκληρες κομμένο το κάτω μέρος φράουλες
- 1/2 φλιτζανάκι μπράντυ
- 2 κουταλιές σούπας τριμμένα αμύγδαλα
- Αμύγδαλα φιλέ για πασπάλισμα προαιρετικά
Εκτέλεση:
Τρίβουμε τα μπισκότα και τα αμύγδαλα καλά στο μπλέντερ. Σε ένα κατσαρολάκι βάζουμε το βούτυρο να λιώσει, προσθέτουμε την άχνη ζάχαρη και ανακατεύουμε σε χαμηλή φωτιά. Προσθέτουμε το κακάο, ανακατεύουμε να αναμειχθούν καλά τα υλικά μας και κατεβάζουμε από την φωτιά. Ρίχνουμε μέσα το μπράντυ, τα τριμμένα μπισκότα και τα αμύγδαλα, τα ανακατεύουμε και αφήνουμε στο ψυγείο να σφίξει το μείγμα μας.
Όταν σφίξει στρώνουμε στον πάγκο μας μεμβράνη, απλώνουμε το μισό μείγμα, βάζουμε μια σειρά με φράουλες (έχουμε κόψει λίγο την κάτω πλευρά τους ώστε να είναι ενωμένες όταν τις στρώσουμε) και σκεπάζουμε με το υπόλοιπο μείγμα. Τυλίγουμε σε ρολό με την μεμβράνη και το αφήνουμε στο ψυγείο για 2-3 ώρες. Αργότερα πασπαλίζουμε με αμύγδαλα φιλέ (προαιρετικά), το κόβουμε και το απολαμβάνουμε.
8.) Φράουλες γεμιστές με cheesecake Μερέντας με 4 υλικά
Συνταγή από: sintayes.gr
Υλικά συνταγής
- 450 γρ. φράουλες [περίπου 24 μεγάλες φράουλες]
- 3/4 φλ. τσαγιού Μερέντα ή Νουτέλα
- 1/2 φλ. τσαγιού τυρί κρέμα τύπου Philadelhia σε θερμοκρασία δωματίου
- 3/4 φλ. τσαγιού ζάχαρη άχνη κοσκινισμένη
Εκτέλεση συνταγής
Σε ένα μεγάλο μπολ βάζετε τη Μερέντα ή Νουτέλα, το τυρί κρέμα και τη ζάχαρη άχνη και τα χτυπάτε με το μίξερ χειρός για 1-2 λ μέχρι να ενσωματωθούν τα υλικά και αφρατέψει το μείγμα. Τοποθετείτε το μείγμα σε σακούλα ή κορνέ ζαχαροπλαστικής.
Κόβετε τις φράουλες με ένα κοφτερό μαχαίρι στα 4, χωρίς να φτάσετε μέχρι το τέλος και αποκοπούν από τη φράουλα.
Χωρίζετε απαλά με το χέρι σας τις 4 άκρες κάθε φράουλας, σπρώξτε απαλά το κορνέ στη βάση κάθε μιας και γεμίστε τες με το σοκολατένιο μείγμα cheesecake μέχρι τη κορυφή τους. Όταν τελειώσετε με όλες τις φράουλες σερβίρετε. Αν δεν πρόκειται να τις σερβίρετε αμέσως αφήστε τες στο ψυγείο και βγάλτε τες 30 λ πριν σερβίρετε.
9.) Γρανίτα φράουλα σε ξυλάκι
Δείτε τη συνταγή στο: daddy-cool.gr
10.) Σορμπέ φράουλα με 5 υλικά
Δείτε τη συνταγή στο: daddy-cool.gr
11.) Ντάκιρι φράουλα
Συνταγή από: mamapeinao.gr
Υλικά:
- 20 ml Schnapps φράουλα
- 40 ml ρούμι
- 40 ml χυμός φράουλας
- 1 κ.γλ. ζάχαρη
Εκτέλεση:
Χτυπάμε όλα τα υλικά με πάγο σε μπλέντερ και στραγγίζουμε σε ένα ποτήρι κοκτέιλ.
12.) Mojito (Μοχιτο) φράουλα
Συνταγή από: melitzolithos.gr
Υλικά:
- 4 Φράουλες
- 4 Φύλλα φρέσκο δυόσμο
- 2 Κουταλάκια του γλυκού μαύρη ζάχαρη
- 2 Κουταλιές της σούπας άσπρο ρούμι
- Χυμό από 1 Λαιμ
Εκτέλεση:
Βάζετε μέσα σε ένα σέϊκερ 4 φράουλες κομμένες στη μέση, 4 φύλλα φρέσκο δυόσμο, 2 κουταλάκια γλυκού ζάχαρη και το χυμό από το λαιμ. Χτυπάτε να λιώσουν η ζάχαρη και οι φράουλες ελαφρά, για να απελευθερωθεί το άρωμα από τις φράουλες και τον δυόσμο.
Αδειάζετε σ’ ένα ψηλό ποτήρι σωλήνα, προσθέτετε 3 κουταλάκια σούπας άσπρο ρούμι και ανακατεύετε. Βάλτε λίγο θρυμματισμένο πάγο και γεμίζετε το υπόλοιπο ποτήρι με σόδα.
Απολαύστε το Μοχίτο σας και δοκιμάστε και τις φράουλες στο τέλος του ποτού.
Στην υγειά σας!
Δείτε ακόμη: Παγωμένο γιαούρτι φράουλα (frozen yogurt) Εύκολο, νόστιμο και πολύ υγιεινό
13.) Δροσερή σαλάτα με φράουλες
Δείτε τη συνταγή στο: syntagesmekefi.gr
Υλικά συνταγής:
- 1 κουταλιά της σούπας ξίδι από κόκκινο κρασί
- 1/2 κρεμμυδιού, σε κύβους
- αλάτι
- φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι
- 2 κουταλιές της σούπας έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
- μισό μαρούλι
- 2 baby αγγούρια, κομμένο σε φέτες
- 2 φλιτζάνια φράουλες, ξεφλουδιστεί
Εκτέλεση:
1. Ανακατέψτε ξίδι από κόκκινο κρασί και το κρεμμύδι μαζί σε ένα μπολ με το αλάτι και το μαύρο πιπέρι. Βάλτε στο τέλος το ελαιόλαδο.
2. Ανακατέψτε το μαρούλι με τα αγγούρια και βάλτε τη σάλτσα από πάνω και ανακατέψτε.
3. Προσθέστε τις φράουλες και ανακατέψτε ελαφρά
14.) Smoothie Φράουλα
Συνταγή από: akispetretzikis.com
Συστατικά
- 500 γρ. φράουλες
- 1 ποτήρι νερού χυμό μήλου
- 6 κ.σ. κρέμα γάλακτος
- 2 κ.σ. βατόμουρα
- 1 κ.σ. blueberries
Μέθοδος Εκτέλεσης:
Καθαρίζουμε τις φράουλες από τα κοτσάνια τους.
Βάζουμε όλα τα φρούτα σε ένα μπολ και τα ανακατεύουμε με τα υπόλοιπα υλικά.
Χτυπάμε σε ένα μπλέντερ!
Προσθέτουμε τριμμένο πάγο και χτυπάμε για μερικά δευτερόλεπτα ακόμα.
Σερβίρουμε και απολαμβάνουμε!
Ειδήσεις σήμερα
- Χρήστος Μάστορας : H ταινία Στέλιος Καζαντζίδης είναι ο λόγος που ανακάλυψε πως έχει ΔΕΠΥ
- Ανάκληση σε μπισκότα – Εντοπίστηκαν μεταλλικά κομμάτια
- Ο Γιώργος Ζώλης μας δίνει την καλύτερη συνταγή για μελομακάρονα
- Grand hotel : Ο Ρήγας κλέβει το μωρό της Ελένης για να μπορέσει να την εκδικηθεί
- Η Γη της Ελιάς : Τελικά όντως θέλει να τους εκδικηθεί – Η Αριάδνη βλέπει τον Κουράκο να κοιτά με λατρεία την Ιουλία