Υλικά
- 3 κιλά κρεμμύδια ξερά άσπρα περίπου
- φύλλο κρούστας
- ελαιόλαδο ‘αλάτι-πιπέρι
Τα καθαρίζουμε,τα κόβουμε σε ροδέλες και τα βράζουμε μέχρι να μαλακώσουν ελάχιστα,όχι πάρα πολύ γιατί ψήνονται και μετά.
Σουρώνουμε και τα πολτοποιούμαι με ένα πιρούνι τα πατάμε να λιώσουν
Ρίχνουμε και λαδάκι στην γέμιση και λίγο αλάτι και πιπέρι .
Ανοίγουμε 10 φύλα έτοιμα αναλόγως την ποσότητα των κρεμμυδιών και βάζουμε κάθε φύλλο και γέμιση.
Ραντίζουμε με το ζουμί που θα βγάλουν τα κρεμμύδια και ψήνουμε στους 180 με 200 βαθμούς μέχρι να πάρει χρώμα!!!
Thomai Briaza
Ειδήσεις σήμερα
- Γιατί πρέπει να λέμε Χριστός Ετέχθη και όχι ένα σκέτο Χρόνια πολλά τις μέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς
- 26/12/2004- 20 Χρόνια από τον σεισμό 9,1 Ρίχτερ που προκάλεσε ένα από τα πιο φονικά τσουνάμι στην ιστορία της ανθρωπότητας (video)
- Η Γη της Ελιάς : Η τελευταία συνάντηση Κουράκου- Αριάδνης
- Grand Hotel : Ο Ρήγας σώζεται την τελευταία στιγμή από θαύμα
- Τα πιο αστεία Χριστουγεννιάτικα memes για το 2024