Υλικά
- 3 κιλά κρεμμύδια ξερά άσπρα περίπου
- φύλλο κρούστας
- ελαιόλαδο ‘αλάτι-πιπέρι
Τα καθαρίζουμε,τα κόβουμε σε ροδέλες και τα βράζουμε μέχρι να μαλακώσουν ελάχιστα,όχι πάρα πολύ γιατί ψήνονται και μετά.
Σουρώνουμε και τα πολτοποιούμαι με ένα πιρούνι τα πατάμε να λιώσουν
Ρίχνουμε και λαδάκι στην γέμιση και λίγο αλάτι και πιπέρι .
Ανοίγουμε 10 φύλα έτοιμα αναλόγως την ποσότητα των κρεμμυδιών και βάζουμε κάθε φύλλο και γέμιση.
Ραντίζουμε με το ζουμί που θα βγάλουν τα κρεμμύδια και ψήνουμε στους 180 με 200 βαθμούς μέχρι να πάρει χρώμα!!!
Thomai Briaza
Ειδήσεις σήμερα
- Ανακαλείται κατεψυγμένη πίτσα μετά από εντοπισμό επικίνδυνου μικροβίου
- Μερομήνια 2024 – 2025 : Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά με χιόνια και πολικό ψύχος
- Φως στο Τούνελ : Μελάνιαζε και τέζα- Η κυνική μαρτυρία της Μουρτζούκου – Τα ψέματα και οι αντιφάσεις
- Η Γη της Ελιάς : O Ιπποκράτης έδιωξε τα αδέρφια Βαρώτσου από τη Μάνη
- Οδηγός γενικής καθαριότητας για να αστράψει το σπίτι σου πριν στολίσεις για τα Χριστούγεννα