ΥΛΙΚΑ
1 Κοτόπουλο σε μερίδες
1/4 του κιλού αμπελόφυλλα ζεματισμένα και ψιλοκομμένα
3 μεγ κρεμμύδια
1/2 φλιτζάνι ελαιόλαδο
3/4 της κούπας χυμό λεμονιού η ανάλογα πόσο ξινό το θέλετε.
3 κουταλιές της σούπας κορν φλαουρ
αλάτι κ πιπέρι
αν θέλετε και λίγο άνηθο,εγώ δεν έβαλα!!
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ζεσταίνετε το ελαιόλαδο και σοτάρετε τις μερίδες του κοτόπουλου από όλες τις πλευρές, ρίξτε το κρεμμύδι και συνεχίζετε το σοτάρισμα μέχρι να μαραθεί,Προσθέτετε και τα αμπελόφυλλα ψιλοκομμένα σαν λαχανο σοτάρετε όλα μαζί για μερικά λεπτά και σβήνετε με το μισό χυμό λεμονιού….Ρίξτε και 2 φλιτζάνια του τσαγιού ζεστό νερό και σιγοβράστε το φαγητό με σκεπασμένη την κατσαρόλα για μια ώρα..αν χρειαστεί προσθέτετε λίγο νερό ακόμα,Τέλος διαλύετε το κορν φλαουρ με το υπόλοιπο χυμό λεμονιού και το ρίχνετε στην κατσαρόλα,Την ανακινείτε να πάει παντού και αφήνετε να σιγοβράζει για 3 λεπτά επιπλέον ..Σερβίρετε το φαγητό με πατάτες τηγανίτες..!!
Gogo Samiou
Ειδήσεις σήμερα
- Ρίκα Διαλυνά: Πώς είναι σήμερα στα 90 της η σπουδαία ηθοποιός
- Ανακαλείται μουστάρδα- Είναι ακατάλληλη και επικίνδυνη για την υγεία των καταναλωτών
- Η Γη της Ελιάς : Η Παυλίνα μπαίνει στη μέση και χωρίζει Τζον και Αθηνά
- Τσορτέκης – Μαυρίδου σε σχέση: Η πρώτη αντίδραση των ηθοποιών στα δημοσιεύματα
- Ειρήνη Μουρτζούκου : Κατονομάζει νέο πρόσωπο ως δολοφόνο του Παναγιωτάκη