Υλικά
1/2 kg ρύζι ( εγώ παίρνω για σπυρωτό πιλάφι)
1 κρεμμύδι σε κομματάκια
1 σακουλάκι σαλάτα καλαμποκιού
2 κύβους λαχανικών
1-2 κ.σ. βούτυρο
Νερό ζεστό περίπου 600-700 gr η όσο πάρει…..
Σοτάρω το κρεμμύδι σε ελαιόλαδο μέχρι να γίνει διάφανο.
Ρίχνω τα λαχανικά, ανακατεύω για 1-2 λεπτά.
Μετά προσθέτω το ρύζι και τα ανακατεύω όλα μαζί για 1 λεπτό.
Φτιάχνω τον ζωμό από τους κύβους και το ζεστό νερό και τον προσθέτω φλιτζάνι φλιτζάνι στο ρύζι μέχρι να γίνει,παίρνει συνήθως 15 λεπτά.
Λίγο πριν το βγάλω από την φωτιά ρίχνω το βούτυρο.
Αν θέλουμε μπορούμε να προσθέσουμε και λίγη παρμεζάνα.Καλή όρεξη !!!
Eleni Tsoutsoudaki-Bassalou-ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ-ΗΔΕΣ
Ειδήσεις σήμερα
- Στην Ευελπίδων η Ειρήνη Μουρτζούκου παίρνει τον δρόμο προς τον εισαγγελέα
- Ανάκληση σε μπισκότα – Εντοπίστηκαν μεταλλικά κομμάτια
- Ο Γιώργος Ζώλης μας δίνει την καλύτερη συνταγή για μελομακάρονα
- Η Γη της Ελιάς : Δεν θέλω να πληγωθείς – Ο Στάθης προσπαθεί να προστατέψει την Αριάδνη
- Η Γη της Ελιάς : Βασιλική και Αριάδνη γίνονται μια γροθιά ενάντια σε όλους