Υλικά
χλιαρό νερό
ξερή μαγιά
ελαιόλαδο
ελιές
ρίγανη
αλεύρι για όλες τις χρήσεις
1 κοφτή κουταλιά γλυκού αλάτι
Ενάμιση ποτήρι χλιαρό νερό
Μια ξερή μαγιά σακουλάκι τη διέλυσα μέσα.
Πρόσθεσα ένα φλιτζάνι διπλού ελληνικού ελαιόλαδο και τις ελιές σε ροδέλες μεγάλες και ρίγανη.
Άρχισα να ρίχνω αλεύρι με αλάτι μαζί .
Αλεύρι όσο χρειαστείς να γίνει μια μαλακή ζύμη.
Λάδωσα μια μακρόστενη φόρμα έβαλα τη ζύμη μέσα αφίσα κάνα μισάωρο και έψησα σε αντιστάσεις στους 180 μέχρι να ψηθεί καλά και από μέσα.
Georgia Ververi”ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
Ειδήσεις σήμερα
- Στο νοσοκομείο με κρανιογκεφαλικές κακώσεις 12χρονος : Τον πήρε σβάρνα αυτοκίνητο με το πατίνι του
- Η Γη της Ελιάς : Ποιανού είναι το παιδί που κουβαλά στα σπλάχνα της η Αφροδίτη;
- Κινέζικο Ωροσκόπιο : Μηνιαίες προβλέψεις από την Άση Μπήλιου για όλα τα ζώδια μέχρι και τις 01/12/2024
- Ο Τιμωρός: Ο Μάρκος ετοιμάζει νέο χτύπημα
- Χριστουγεννιάτικα μπισκότα βουτύρου χωρίς ζάχαρη