Υλικά
Για 4-6 άτομα
150 γραμμάρια τριμμένη φέτα και
(extra 200 γρ για την γέμιση αν θέλουμε)
2 φλιτζάνια αλέυρι για όλες τις χρήσεις
150 γραμμάρια στραγγιστό γιαούρτι
75 γραμμάρια βούτυρο
3 κουταλιές της σούπας γάλα
2 κουταλιές του γλυκού μπέικιν πάουντερ
βασιλκός
θυμάρι
δεντρολίβανο
αλάτι
Εκτέλεση
Βάζουμε στο μίξερ 2 φλιτζάνια αλεύρι για όλες τις χρήσεις, 150 γραμμάρια τριμμένη φέτα, 150 γραμμάρια στραγγιστό γιαούρτι, 3 κουταλιές της σούπας γάλα, 75 γραμμάρια βούτυρο, 2 κουταλιές του γλυκού μπέικιν πάουντερ.
Ψιλοκόβουμε τα μυρωδικά και προσθέτουμε μια κουταλιά της σούπας η οποία θα περιέχει ανάμεικτα βασιλικό,θυμάρι και δεντρολίβανο στα υλικά που βάλαμε στο μίξερ.
Χτυπάμε. Δημιουργούμε μια ζύμη.
Αλευρώνουμε τα χέρια μας και χωρίζουμε τη ζύμη σε 12 μικρές μπουκιές.
Πλάθουμε το κάθε μέρος της ζύμης και το κάνουμε στρογγυλό.Τοποθετούμε λιγη τριμμένη extra φέτα και κλείνουμε σε στρογγυλή μπουκίτσα.
Βάζουμε τις μπουκίτσες σε ένα ρηχό ταψί και αλείφουμε την επιφάνεια τους με γάλα.
Προθερμαίνουμε το φούρνο.
Ψήνουμε στους 200 βαθμούς για 13 με 15 λεπτά.
πηγή και φώτο από εδώ news.gr
Ειδήσεις σήμερα
- Grand Hotel : Ο Πέτρος κλέβει την καρδιά της Δέσποινας
- Η Γη της Ελιάς : Ο Δημοσθένης αποκληρώνει την Ειρήνη
- Ειρήνη Μουρτζούκου : “Ο πατέρας των παιδιών μου είναι στον οικογενειακό κύκλο – Αν πω το όνομα του θα βρεθώ σε χαντάκι”
- Τρύφωνας Σαμαράς : Στο νοσοκομείο εσπευσμένα ο γνωστός κομμωτής
- Γιορτινά σοκολατάκια με λευκή σοκολάτα και limoncello