Πρώτη διαδικασία:
Βάζουμε σε ένα μπολ 250 γραμμάρια μαλακό Βιτάμ,1 βανίλια,1 κούπα.άχνη ζάχαρη,2 κουταλιές της σούπας κονιάκ,6 κουταλιές της σούπας κακάο,2 κουταλιές της σούπας Μερέντα,και 2 πακέτα μπισκότα Παπαδόπουλου τα οποία πρώτα μουσκεύομαι σε γάλα.
Τα ανακατεύουμε και τα βάζουμε σε τσέρκι.28 cm.
ΚΡΕΜΑ :
180 γραμμάρια ζάχαρη
6 κρόκους αυγών
1 κιλό κρέμα γαλακτος35% χτυπημένης στο μίξερ παχύρρευστη σαν γιαούρτι
Βάζουμε την ζάχαρη στην κατσαρόλα και γεμίζουμε νερό να την σκεπάζουμε.
Το βράζουμε.σε πηχτό σιρόπι.
Με το σύρμα χτυπάμε τους κρόκους και ρίχνουμε μέσα το ζεστό σιρόπι.
Ανακατεύουμε και σταματάμε.
Ρίχνουμε απαλά την κρέμα.
Οπότε ρίχνουμε την κρέμα πάνω στα μπισκότα.
Τοποθετούμε στην κατάψυξη.
Διάκοσμος με με γλυκό κεράσι!!
Tzeni Tsanaktsidou”ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”