Close

Εντυπωσιακή τουρτίτσα με κρέπες και μερέντα

Εντυπωσιακή τουρτίτσα με κρέπες και μερέντα

ΕΎΚΟΛΗ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΉ ΚΑΙ ΠΟΛΎ ΠΟΛΎ ΓΕΥΣΤΙΚΉ!!!

ΆΠΛΑ ΠΡΆΓΜΑΤΑ ΚΆΝΟΥΜΕ 10 ΚΡΕΠΟΥΛΕΣ ΈΤΣΙ ΤΟ ΜΕΊΓΜΑ:
4 αυγά,
600 ml γάλα,
160 γραμμάρια αλεύρι φαρίν απ,
2 βανίλιες,
125 γραμμάρια ζάχαρη.

Ανακατεύουμε τα αυγά,μετά ρίχνουμε την ζάχαρη,στην συνέχεια λίγο λίγο το γάλα,και τέλος το αλεύρι σιγά σιγά,αλάτι και βανίλιες.
Βάζουμε τον χυλό στο ψυγείο για 2 ώρες και στην συνέχεια της τηγανίζουμε σε αντικολλητικό τηγάνι,η σε κρεπιέρα.
Της στήνουμε στο πιάτο ενδιάμεσα βάζοντας Μερέντα!
Πασπαλίζουμε μπισκότο τριμμένο μέσα,και πάνω και έχουμε μια.ωραιότατη τουρτίτσα!!!

Από Tzeni Tsanaktsidou‎”ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.