για 18 καπκεικς
125γραμ βουτυρο
250 γραμ φαρινα
1 κουπα ζαχαρη
2 αυγα
2 βανιλιες
ξυσμα απο ενα πορτοκαλι
1 κουπα χυμο πορτοκαλι
Χτυπαμε σε μιξερ το βουτυρο μεχρι να αφρατεψει, κατοπιν προσθετουμε την μια κουπα ζαχαρη και συνεχιζουμε το χτυπημα για 5 λεπτα.Μετα προσθετουμε ενα ενα τα αυγα και συνεχιζουμε το χτυπημα για αλλα 5 λεπτα.Τελος ριχνουμε τις βανιλιες και το ξυσμα πορτοκαλιου, τον υμο πορτοκαλι και την φαρινα και ανακατευουμε απαλα με σπατουλα να ομογενοποιηθουν.
Στην φορμα των καπκεικς βαζουμε τα χαρτακια κατοπιν μια κουταλια της σουπας μιγμα κεικ ,μια κουταλια του γλυκου μαρμελαδα και τελος αλλη μια κουταλια μιγμα κεικ
Ψηνουμε στους 180 στον αερα για ενα τεταρτο
Οταν τα βγαλουμε απο τον φουρνο αφου κρυωσουν λιγο τα αλειφουμε με μερεντα η γλασσο σοκολατας και κολλαμε πανω τους δημητριακα
Ειδήσεις σήμερα
- Νεκρό 10χρονο παιδί ξαφνικά από ανακοπή
- Οι 7 σειρές που τελειώνουν οριστικά τον Δεκέμβριο – Ποιες τις αντικαθιστούν
- Ντύσιμο Δεκέμβριου 2024: 15 festive ιδέες από την δουλειά μέχρι το ρεβεγιόν
- Αμαλιάδα : Ραγδαίες εξελίξεις – Συνελήφθη η Ειρήνη Μουρτζούκου – Βίντεο από τη σύλληψη
- Νεκρό 10χρονο παιδί ξαφνικά από ανακοπή