Υλικά
1 κουτάλι της σούπας ελαιόλαδο
1 1/2 μεγάλο λουκάνικο χωριάτικο
2 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένο
1 πρέζα κόκκινο πιπέρι
2 κουτιά ντομάτα κονκασε
1 ποτήρι κόκκινο κρασί
3 κούπες κοχύλια
αλάτι και φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι
½ φλιτζάνι παρμεζάνα, τριμμένη
½ φλιτζάνι κίτρινο μαλακό τυρί
Εκτέλεση
Ζεσταίνουμε το λάδι σε ένα τηγάνι και προσθέτουμε το λουκάνικο αφού του έχουμε βγάλει την εξωτερική μεμβράνη. Σοτάρουμε για 3-4’ λεπτά και προσθέτουμε το κόκκινο κρασί.
Μόλις εξατμιστεί βάζουμε στο τηγάνι την ντομάτα ,το αλάτι, το μαύρο και το κόκκινο πιπέρι.
Αφήνουμε να μαγειρευτή η σάλτσα σε χαμηλή φωτιά για 15 με 20 λεπτά. Βράζουμε τα κοχύλ . Μέσα στην σε ένα βαθύ σκεύος αναμειγνύουμε τα ζυμαρικά, την σάλτσα και τα τυριά. Ανακατεύουμε πολύ καλά.
Ειδήσεις σήμερα
- Νεκρός σε τροχαίο μουσικός σε πασίγνωστο Ελληνικό Συγκρότημά
- Χριστούγεννα 2024: Πώς να μεταμορφώσεις το παλιό πράσινο δέντρο σε λευκό
- 5+1 Επιδόματα που θα δοθούν πριν τις γιορτές
- Προάγγελος της καταστροφής : Eμφανίστηκε το ψάρι των μεγάλων και καταστροφικών σεισμών
- Ζώδια : Ερωτικές Προβλέψεις Εβδομάδας από 18/11/2024 ως 24/11/2024 για όλα τα ζώδια