Μπισκοτακια κανελας
Υλικά
500 γρ αλευρι που φουσκωνει μονο του,1/4 κουταλακι του γλυκου σοδα,2 κουταλακια κανελα,1/2 κουταλακι γαρυφαλλο,μια φλυτζανα ζαχαρη,μια φλυτζανα λαδι,μιση φλυτζανα χυμο πορτοκαλι και ξυσμα απο ενα πορτοκαλι
Χτυπαμε στο μιξερ για λιγο το λαδι,τη ζαχαρη και το χυμο!Προσθετουμε το αλευρι με τα υπολοιπα υλικα και ζυμωνουμε!!!!!!!Θα χρειατει να προσθεσουμε ακομη λγο αλευρι.Κανουμε μπισκοτακια σε διαφορα σχεδια με κορνε ή κουπ-πατ και ψημνουμε στους 170 βαθμους στις αντιστασεις για 15 λεπτα περιπου
Ειδήσεις σήμερα
- Ρίκα Διαλυνά: Πώς είναι σήμερα στα 90 της η σπουδαία ηθοποιός
- Ανακαλείται μουστάρδα- Είναι ακατάλληλη και επικίνδυνη για την υγεία των καταναλωτών
- Βέφα Αλεξιάδου: Μόλις 8 άτομα στο μνημόσυνο της Εθνικής μας Μαγείρισσας
- Δίκη Πάτρα: Αδιευκρίνιστος το θάνατο της Μαλένας χαρακτηρίζει ο Ιατροδικαστής Χρήστος Κραββαρίτης
- Ειρήνη Μουρτζούκου : Κατονομάζει νέο πρόσωπο ως δολοφόνο του Παναγιωτάκη