Υλικά
4 αυγά και 1 ακόμη για άλειμμα
1 κεσεδάκι γιαούρτι πλήρες
1/2 κεσεδάκι ηλιέλαιο
2 κεσεδάκια τυριά τριμμένα
1 φαρίνα άπ 500 γραμ. και λίγο ακόμα
λίγο πιπέρι
λίγη ρίγανη
Ανακατεύομαι όλα τα υλικά και τελευταία προσθέτουμε το αλεύρι μέχρι να μην κολλάει η ζύμη και να είναι πολύ αφράτη.
Την αφήνουμε 30 λεπτά να ξεκουραστεί .
Πλάθουμε σε ότι σχήμα θέλουμε .
Στρώνουμε λαδόκολλα στο ταψί και τα τοποθετούμε στην σειρά.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς περίπου για 30 λεπτά!
Ρούλα-Τζίνα-οι χρυσοχέρες -ηδες
Ειδήσεις σήμερα
- Η Γη της Ελιάς : Δεν έχεις καμία θέση στη ζωή μου πλέον- Τα σκληρά λόγια του Κουράκου
- ΔΥΠΑ : Νέο επίδομα – Ποιοι θα λάβουν 400 ευρώ
- Αμαλιάδα : Συνεχίζεται το θρίλερ με τα νερά βρέφη – Τι αναφέρει η Κωνσταντίνα Δημογλίδου
- Vegan burger για τη νηστεία των Χριστούγεννων
- Grand Hotel : Η Κυβέλη μαστιγώνει την Ελένη μπροστά σε όλους και κανείς δεν την υπερασπίζεται