Υλικά
1κιλό στήθος κοτόπουλο κομμένο σε λωρίδες ( πιο παχιές όχι όπως κόβουμε το κινεζικό)
Μισό κιλό γιαούρτι στραγγιστό
Αλάτι
Πιπέρι
Πάπρικα
Προαιρετικά 1-2 σκελίδες σκόρδο λιωμένο
Τρίμμα φρυγανιάς
Για τη sauce
2-3 κουταλιές μουστάρδα
2 κουταλιές μαγιονέζα
1 κ.γ. Κέτσαπ
Τι κάνουμε
Μαρινάρεις τις κοτομπουκιές στο γιαούρτι, στο οποίο έχεις ρίξει το αλατοπίπερο,τη πάπρικα και το σκόρδο και τα αφήνεις για μια ώρα στο ψυγείο.
Στη συνέχεια τα περνάς από τη φρυγανιά και τα ψήνεις στους 180 ο για 20´.
Φτιάχνεις τη sauce ανακατεύοντας τα υλικά μαζί και έτοιμο!Καλή όρεξη !!!!
Οι λιχουδιές της Εφης
Ειδήσεις σήμερα
- Νεκρό 10χρονο παιδί ξαφνικά από ανακοπή
- Οι 7 σειρές που τελειώνουν οριστικά τον Δεκέμβριο – Ποιες τις αντικαθιστούν
- Ντύσιμο Δεκέμβριου 2024: 15 festive ιδέες από την δουλειά μέχρι το ρεβεγιόν
- Αμαλιάδα : Ραγδαίες εξελίξεις – Συνελήφθη η Ειρήνη Μουρτζούκου – Βίντεο από τη σύλληψη
- Νεκρό 10χρονο παιδί ξαφνικά από ανακοπή