Υλικά
1κιλό στήθος κοτόπουλο κομμένο σε λωρίδες ( πιο παχιές όχι όπως κόβουμε το κινεζικό)
Μισό κιλό γιαούρτι στραγγιστό
Αλάτι
Πιπέρι
Πάπρικα
Προαιρετικά 1-2 σκελίδες σκόρδο λιωμένο
Τρίμμα φρυγανιάς
Για τη sauce
2-3 κουταλιές μουστάρδα
2 κουταλιές μαγιονέζα
1 κ.γ. Κέτσαπ
Τι κάνουμε
Μαρινάρεις τις κοτομπουκιές στο γιαούρτι, στο οποίο έχεις ρίξει το αλατοπίπερο,τη πάπρικα και το σκόρδο και τα αφήνεις για μια ώρα στο ψυγείο.
Στη συνέχεια τα περνάς από τη φρυγανιά και τα ψήνεις στους 180 ο για 20´.
Φτιάχνεις τη sauce ανακατεύοντας τα υλικά μαζί και έτοιμο!Καλή όρεξη !!!!
Οι λιχουδιές της Εφης
Πηγή: mageirikhkaisuntages.blogspot.comΕιδήσεις σήμερα
- Δεν στεγνώνουν τα ρούχα : Το κόλπο με το μπουκάλι θα μειώσει το χρόνο στεγνώματος στο μισό
- Βασίλης Καλογήρου: Ραγδαίες εξελίξεις με την υπόθεση- Ο Τσούκαλης φεύγει εκτάκτως για Λάρισα
- Νέο Εκτακτο Δελτίο καιρού από την ΕΜΥ: Ραγδαία πτώση της θερμοκρασίας και χιόνια
- Μενού εβδομάδας από 13/1/24 έως 19/01/25
- Ανακαλείται ελληνικό τυρί – Εντοπίστηκαν αυξημένα επίπεδα σε ορυκτέλαια