Close

Σως μήλου,για άλειμμα,γέμισμα και να τη φάτε με το κουτάλι!

Σως μήλου,για άλειμμα,γέμισμα και να τη φάτε με το κουτάλι!
 
Φανταστική σως μήλου,για άλειμμα,γέμισμα και να τη φάτε με το κουτάλι!!!Μόνο με 4 υλικά!
 
 
ΥΛΙΚΑ (Για περίπου 3 κούπες)
 
4 κίτρινα Μήλα (Μπανανόμηλα)
 
2 κουτ της σούπας Βούτυρο
 
1/3 κούπας Νερό
 
¼ κούπας Ζάχαρη
 
¼ κουτ του γλυκού Κανέλα
 
 
 
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
 
Πλένουμε και καθαρίζουμε τα μήλα, ενώ παράλληλα βγάζουμε το εσωτερικό μέρος με τα κουκούτσια.
 
Σε ένα κατσαρολάκι  βάζουμε μέσα τα μήλα.το βούτυρο, ρίχνουμε τη ζάχαρη, το νερό και την κανέλα.
 
Ψήνουμε σε χαμηλή θερμοκρασία για 25-30 λεπτά, μέχρι δηλαδή τα μήλα μας να μαλακώσουν και να μπορούμε να τα λιώσουμε.
 
Ριχνουμε και εξτρα κανελα και απολαμβανουμε
 
Μπορούμε να τα διατηρήσουμε στην κατάψυξη 
Σως μήλου,για άλειμμα,γέμισμα και να τη φάτε με το κουτάλι!

Μια σφολιάτα αν πάρετε γεμισετε με τη σως  την κοψετε σε κομματια και τη περιχύσετε με μελι και κανελα μολις γίνει…Κολάση απλα!!!!!!!!!!!