Μανταρινάδα by Mairh
όλη η βιταμίνη C μέσα σε ένα ποτήρι
υλικά
3 ποτήρια χυμό μανταρινιών
2 1/2 ποτήρια νερό
1 κιλό ζάχαρη
εκτέλεση
σε μια κατσαρόλα φτιάχνουμε σιρόπι με τα 2 1/2 ποτήρια νερό και το 1 κιλό ζάχαρη το βράζουμε καλά μέχρι να δέσει το σιροπάκι μας και το αφήνουμε να κρυώσει!!!!δεμένο είναι όταν βγάλουμε λίγο σιρόπι με ένα κουταλάκι και στάξουμε σε ένα πιατάκι και μείνει κόμπος το σιρόπι μας!!!!
όταν είναι κρύο το σιρόπι μας πλένουμε καλά τα μανταρίνια μας και τα στύβουμε, τα σουρώνουμε και ρίχνουμε τα 3 ποτήρια χυμό μέσα στο σιρόπι μας και ανακατεύουμε αρκετά μέχρι να εχουμε έναν υπέροχο χυμό μανταρινιού!!!!
τον βάζουμε σε γυάλινα μπουκάλια κάθε φορά που θέλουμε χυμό κουνάμε λιγάκι το μπουκάλι μας και το σερβίρουμε δροσερό!
δεν ξέρω πόσες μέρες μπορεί να μείνει στο ψυγείο γιατί ποτέ δεν μου έμεινε πάνω από 3 μέρες!!!!
αν σας φανεί γλυκός ο χυμός μπορείτε στο ποτήρι να βάλετε και λίγο κρύο νεράκι!!!
η καλύτερη όμως εκδοχή του είναι με ανθρακούχο νερό δοκιμάστε είναι τέλειο!