Υλικά
7-8 αυγά.
2-3 μέτριες πατάτες,
2 πολύχρωμες πιπεριές,
φρέσκο κρεμμυδάκι,
ελαιόλαδο,
τυρί gouda τριμμένο,
φέτα, περίπου 200γρ.
Κομμένη πάριζα σε κυβάκια.
Αλάτι, πιπέρι, ρίγανη.
Αφού τηγανίσουμε τις πατάτες, σοτάρο με λίγο λάδι σε ένα τηγανάκι τις πιπεριές που έχω κόψει σε λωρίδες, την πάριζα και λίγο Μπέικον αν θέλουμε.
Μόλις μαραθούν βάζω σε ένα μπολ τις πατάτες, τις πιπεριές και την πάριζα.
Ψιλοκόβω το κρεμμυδάκι και διαλύω τη φέτα μέσα με το χέρι.
Ρίχνω το τριμμένο τυρί το αλάτι (θα πρότεινα όχι πάρα πολύ ) το πιπέρι και την ρίγανη.
Ανακατεύω όλα τα υλικά μαζί να ανακατευτούν τα αρώματα και τα στρώνω στη φόρμα.
Χτυπάω τα αυγά μου.
Πάντα προσθέτω και λίγο γάλα.
Περιχύνω στη φόρμα και ψήνω σε προθερμασμένο φούρνο (στον αέρα) για περίπου ένα τέταρτο στους 200 βαθμούς.
Γιάννης Χαλασοφουρνάκης- OI XΡΥΣΟΧΕΡΕΣ-ΗΔΕΣ
Ειδήσεις σήμερα
- Η Γη της Ελιάς : Αποχωρεί πασίγνωστος πρωταγωνιστής από τη σειρά και μόλις το ανακοίνωσε
- Ανακαλούνται γαριδάκια – Μεγάλος κίνδυνος για την υγεία
- Σχολεία : Τι θα ισχύει με τις απουσίες λόγω γρίπης
- Ζωή Ναλμπάντη : “Γέννησα τη μία μου κόρη στο χαλάκι του μπάνιου, ο άνδρας μου έκοψε τον ομφάλιο λώρο”
- Η Γη της Ελιάς : Το κάνεις όλο και χειρότερο Στάθη- Η Ιουλία τον κατακεραυνώνει